Presentatie ALV TEC 31 augustus 2023

ALV TEC 31 augustus 2023

ALV TEC 31 augustus 2023

Afgelopen donderdag 31 augustus heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Tijdens deze drukbezochte ALV blikte Johan Verweij terug op het afgelopen jaar, presenteerde hij de jaarcijfers om vervolgens de voorzittershamer over te dragen aan Bas ten Berge.

Afscheid van een bevlogen voorzitter

Johan heeft de club meer dan 5 jaar met ziel en zaligheid geleid en heeft enorm veel verbeterd en bereikt in deze periode. Om zeer begrijpelijke redenen heeft Johan besloten om met het voorzitterschap te stoppen. Johan blijft verbonden aan de club op diverse vlakken en blijft van waarde voor SV TEC.

Namens het voltallige bestuur bedanken wij Johan Verweij voor zijn inzet en toewijding in zijn periode als voorzitter van SV TEC en wensen hem al het goeds en in goede gezondheid toe voor de toekomst.

Bas ten Berge interim-voorzitter

Bas ten Berge is sinds 2022 bestuurslid van SV TEC. Binnen het bestuur is Bas verantwoordelijk voor commerciële zaken en als vicevoorzitter. Bas is sinds 2021 betrokken bij SV TEC als sponsor via METTLER TOLEDO en neemt nu tijdelijk het stokje van Johan Verweij over als interim-voorzitter.

Wij wensen Bas veel succes in zijn nieuwe rol!

Vacatures en oproep aan leden, supporters, vrijwilligers en een ieder die TEC een warm hart toedraagt…

Nu Bas de rol van voorzitter tijdelijk invult, is sv TEC dan ook op zoek naar een nieuwe voorzitter. Naast een nieuwe voorzitter, zoeken we ook een nieuwe penningmeester en secretaris. Deze drie functies zijn essentieel voor een (voetbal)vereniging om het bestaansrecht te garanderen.

Bij deze een oproep aan alle leden van SV TEC en aan iedereen die SV TEC een warm hart toedraagt en open staat om meer voor SV TEC te willen gaan doen of betekenen om zich aan te melden bij SV TEC. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@svtec.nl

Presentatie Algemene Ledenvergadering

Huis Verkopen