TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Op zoek naar een leuk voetbalcadeau? Koop de Mystery Voetbalbox

en steun tegelijkertijd onze voetbalclub…

Dat sportverenigingen het zwaar hebben in deze bijzondere tijden, zal je niet zijn ontgaan. Dat geldt natuurlijk ook voor onze vereniging. Niet alleen omdat we in het weekend onze wedstrijdspanning moeten missen, maar ook omdat we als vereniging op deze manier veel inkomsten mislopen. Als vereniging proberen we daar creatief mee om te gaan en soms komt er ook hulp uit onverwachte hoek en wel in vorm van een doneeractie opgezet door Mystery Voetbalbox. Mystery Voetbalbox doneert € 4,- of € 8,- per bestelling die geplaatst wordt met de code TECMVB2020.

Wat is een Mystery Voetbalbox?

Een Mystery Voetbalbox is een box gevuld met merchandise van topclubs uit de voetbalwereld. Denk aan voetbalshirts, sjaaltjes, voetbalpetjes en andere fanartikelen. Wanneer je een mystery voetbalbox bestelt, weet je niet van welke voetbalclub je fanartikelen gaat ontvangen. Dat blijft één grote verrassing. Voor jezelf of voor degene aan wie je dit cadeau geeft…

Met Sinterklaas en kerst in aantocht een ideaal cadeau om je vader, broer, zus, opa, partner, vriend(in) of welke voetballiefhebber dan ook mee te verrassen!

En… tegelijkertijd verras je onze vereniging ook nog eens met minimaal €4,00.