Oefenwedstrijd TEC – Egalité

Aanstaande zaterdag staat om 15:30 uur de derde oefenwedstrijd voor onze selectie op het programma. Deze keer treft onze selectie de formatie Egalité, een combinatie-elftal. De toegang tot de wedstrijd is gratis en het park is vanaf 13.30 open voor bezoekers van de wedstrijd TEC – Egalité.

250 supporters

Net als bij de voorgaande oefenwedstrijden mogen er bij deze wedstrijd wederom maximaal 250 supporters aanwezig zijn. Dit in navolging van de coronamaatregelen, die per 1 juli zijn ingaan. Zodra er 250 supporters aanwezig zijn, worden er geen mensen meer toegelaten.

1,5 meter afstand

Ook geldt zaterdag de 1,5 afstand tot elkaar-regel voor iedereen van 18 jaar en ouder. Volwassenen dienen ook 1,5 afstand te houden van jongeren van 13 tot en met 17 jaar. Deze regel geldt niet voor mensen die tot één huishouden behoren en voor mensen die een hulpbehoevende helpen. Zij hoeven onderling geen afstand te houden.

Tot zaterdag op ons sportpark De Lok in Tiel! Let op en houdt u aan de 1,5 meter en de richtlijnen van de overheid en RIVM!

Huis Verkopen