Niall Raben nieuwe aanwinst TEC

Niall Raben nieuwe aanwinst TEC

Niall Raben tekent 1-jarig contract (met optie) bij sv TEC

De 24-jarige Niall Raben versterkt de selectie van TEC. De talentvolle verdediger heeft een 1-jarig contract (met optie) getekend. Niall Raben komt over van het Duitse FC Cosmos Koblenz.

Niall Raben kijkt uit naar de samenwerking met TEC: ”Via Jeffrey Ket ben ik in gesprek gekomen met TEC. En na goede gesprekken met Hans van der Haar was mijn keuze snel gemaakt om bij TEC te gaan spelen. Na een tijd in het buitenland gespeeld te hebben, kijk ik er naar uit om weer in Nederland te spelen. Ik heb nog steeds de ambitie om op het hoogste niveau te voetballen en met deze kans bij TEC maak ik een mooie stap om in de landelijke seniorendivisie te laten zien wat ik in huis heb. Nu kijk ik uit naar het nieuwe seizoen. Ik hoop dat ik een belangrijke bijdrage kan leveren aan de successen van TEC en dat we daardoor kunnen terugkeren naar de Tweede Divisie.”

Niall Raben

Met de komst van Niall Raben versterkt TEC zich met een ervaren voetballer. In de afgelopen jaren speelde Raben bij FC Cosmos Koblenz in Duitsland. Met deze Duitse club werd Niall twee keer kampioen en promoveerde hij van de Berziksliga Rheinland naar de Landesliga en Oberliga (Oberliga’s worden beschouwd als het hoogste amateurniveau in Duitsland). Eerder speelde Raben al bij Quick Boys en het Poolse Huragan Morag. Ook in de zaal is Raben geen onbekende speler en speelde hij bij FC Marlène. Daarnaast was Raben een fervent straatvoetballer en speelde hij bij StreetKings, bedrijf dat zich bezighoudt met het organiseren van straatvoetbalactiviteiten. Komend seizoen speelt Niall Raben bij TEC, waar hij in het oranje-wit van de club zijn talent zal inzetten.

Huis Verkopen