Marciano van Leijenhorst en Redouan Hazzat versterken TEC volgend seizoen

Marciano van Leijenhorst en Redouan Hazzat tekenen 1-jarig contract

De 30-jarige Marciano van Leijenhorst en 26-jarige Redouan Hazzat versterken in het nieuwe seizoen de selectie van TEC. Marciano van Leijenhorst komt over van derdedivisionist DVS’33 uit Ermelo en Redouan Hazzat komt over van derdedivisionist Sportlust ’46 uit Woerden. Zowel Van Leijenhorst als Hazzat tekenen een 1-jarige contract bij de Tielse club.

Marciano van Leijenhorst kijkt uit naar de samenwerking met TEC: “Ik heb altijd goede ervaringen gehad met TEC. Ik ken de club redelijk goed omdat ik meerdere malen tegen TEC gespeeld heb en daar ook op natuurgras gespeeld wordt, waar ik een voorstander van ben. Ik heb contact gehad met Guido van Rijn over de club en hij heeft mij positieve verhalen verteld over de club, daarnaast hebben zij een sterke selectie en de ambitie om terug te keren naar de tweede divisie.

Na gesprekken met Eric Speelziek over de doelstellingen van het elftal en de club voor volgend seizoen was de keuze voor mij snel gemaakt om volgend seizoen voor TEC uit te mogen komen. Ik heb er super veel zin in en hoop dat we successen mogen gaan behalen volgend seizoen met aanvallend en goed voetbal!”

Ook Redouan Hazzat kijkt uit naar de samenwerking met TEC: “Mocht TEC dit jaar nog niet terugkeren naar de tweede divisie (en dat hoop ik wel), dan verwacht ik dat we volgend jaar in de derde divisie kampioen worden. Ik ben een fanatieke voetballer die graag voor de prijzen speelt, veel goals wil meepikken en een belangrijke bijdrage aan het team wil leveren. Ik ken TEC als een ambitieuze club met een grote naamsbekendheid binnen het amateurvoetbal en ik hoop dat ik mijn ambities om op het hoogste amateurvoetbal uit te komen samen met TEC te kunnen realiseren.”

Marciano van Leijenhorst / Fotograaf: Jaap Hop

Marciano van Leijenhorst

Met de linksbenige centrale verdediger Marciano van Leijenhorst haalt TEC de nodige ervaring in huis. De 30-jarige Soestenaar doorliep de jeugd van v.v. SEC, SO Soest, FC Utrecht en Jong Groningen/Cambuur om vervolgens via FC Lienden, Hercules, IJsselmeervogels en Hees bij DVS’33 te belanden.

Eind december maakte Van Leijenhorst bekend zijn contract bij DVS’33 niet te verlengen en op te zoek te gaan naar een nieuwe club. Die nieuwe uitdagingen heeft nu gevonden bij TEC. Deze zomer maakt Van Leijenhorst de overstap naar TEC.

Redouan Hazzat / Bron: Eigen archief

Redouan Hazzat

De 26-jarige Redouan Hazzat staat bekend om zijn aanvallende kwaliteiten en grote maatschappelijke betrokkenheid. De geboren Edenaar startte zijn voetballoopbaan bij vv Bennekom en NSC Nijkerk. In de zomer van 2023 maakte hij de overstap naar Sportlust ’46, waar hij samen met oud-TEC’er Mo Bendadi meespeelt in de top 5 van de derde divisie B.

Ook Hazzat maakte afgelopen december bekend zijn contract bij Sportlust’46 niet te verlengen en op zoek te gaan naar een nieuwe club. Vanaf deze zomer speelt Hazzat in het oranje-wit van TEC.

Huis Verkopen