Loten verkopen voor de club

Bellen voor.... De Vriendenloterij | Steun TEC

Bellen voor…. de Vriendenloterij

Beste clubleden,

Het afgelopen jaar was een raar jaar en lag het voetbal stil. Een zwaar jaar vol ziekte en verlies, waarin we allemaal maar weinig konden doen. Dat gold ook voor onze club. Geen wedstrijden, geen inkomsten, geen huldiging voor onze jubilarissen, geen slotdag voor de jeugd, noem het maar op.

Na deze bijzondere tijd willen we nu graag weer vooruit kijken. Kijken naar wat wel kan en naar wat we willen. Trainen als groep (dat mag weer!), wedstrijden, evenementen, verbeteringen op het sportpark doorvoeren, etc. We hebben genoeg wensen op ons verlanglijstje staan om bij de club te realiseren. Daarnaast hebben we dit jaar ook beloofd Stichting ALS te ondersteunen en de teller staat nu al op 2.850,-!!, maar daar kan nog meer bij. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Loten verkopen op woensdag 19 mei

Op woensdag 19 mei tussen 18.45 en 20:45 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen met de VriendenLoterij voor SV TEC. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan onze club én onze goededoelenactie.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je wekelijks kans op fantastische prijzen. Daarnaast houdt de VriendenLoterij elke maand een lotnummertrekking en 2x per jaar een SuperBingo-trekking

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze wensen kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?

(Let op: Alleen de loten die telefonisch verkocht worden op woensdag 19 mei door vrijwilligers van TEC komen ten goede van TEC! Word je nu gelijk lid van de VriendenLoterij via de website van VriendenLoterij dan krijgt TEC daar niets voor terug.)

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur, Johan Verweij, Wim van Eldik, Sedat Oztöprak, Rosina Grootveld, Jan Vissers, Koen Grandjean, Enrico van Dijkhuizen, Christan Hofman en Natasja Jansen

Wil je woensdag 19 mei tussen 18.30 en 22.00 uur helpen om loten voor de club te verkopen? Dan ben je van harte welkom! Hoe meer bellers, hoe gezelliger!

Wil je mee helpen, bel of app Johan via 06 53 57 62 84!

We hopen van jullie te horen! 🙂

Huis Verkopen