TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

TEC stroopt mouwen op voor Landelijke Opschoondag

Landelijke opschoondag

TEC doet mee aan 17e Landelijke Opschoondag

Op zaterdag 23 maart wordt voor de 17e keer de Landelijke Opschoondag georganiseerd. Samen met  gaat onze vereniging (staf, vrijwilligers en jeugd) aan de slag voor een schoner .

Help zaterdag 23 maart mee!

Wat is de Landelijke Opschoondag?

De Landelijke Opschoondag wordt dit jaar voor de 17e keer georganiseerd door NederlandSchoon. Deze organisatie wil Nederland schoner maken door zwerfafval te bestrijden en te voorkomen. Dat doen ze samen met gemeenten, bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en burgers.

De Landelijke Opschoondag wordt steeds bekender in Nederland. Inmiddels kent bijna de helft van de Nederlanders het werk van NederlandSchoon. NederlandSchoon streeft naar een sneeuwbaleffect zodat steeds meer mensen zich verantwoordelijk voelen om Nederland schoon te houden. Goed voorbeeld doet volgen.

Tijdens deze Opschoondag komen meer dan honderdduizend Nederlanders in actie voor een schone buurt.  Het thema dit jaar is”Iedereen doet mee”. Jong en oud. Van individu tot maatschappelijke organisatie. Via de plaatselijke voetbalvereniging en de basisschool. Samen ruimen zij zwerfafval in de buurt op

Handje helpen of vragen?

Wil je TEC helpen tijdens deze Opschoondag op zaterdag 23 maart of wil je meer weten? Neem contact op met:

Marcel Bekker of Koen Grandjean