TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Brunch bij Van der Valk met 10% korting TEC-ledenpas

Zoekt u een fijne plek om samen te komen met vrienden en/of familie?

Dan ben u van harte welkom in het restaurant van Van der Valk Tiel op de tweede etage. Hotel Van der Valk Tiel verwelkomt u graag met een glas bubbels bij ontvangst.

Wilt u genieten van een brunch  op zondagochtend met een sfeervolle setting? Dan bent u zeer welkom in een van de Van der Valk in Tiel. Generaties lang wordt er voor jong en oud heerlijke gerechten klaar gemaakt. Dankzij de gastvrijheid in het Van der Valk voelt iedereen zich thuis.


Zin om na heerlijk uitgeslapen te hebben uitgebreid te brunchen bij Van der Valk? Kies dan voor een Van der Valk restaurant en kies voor culinair genot. Veel van onze hotels zijn voorzien van een 
Live Cooking buffetrestaurant. Ieder weekend staan de chef-koks weer klaar om de lekkerste maaltijden voor u voor te bereiden. Van der Valk heet u van harte welkom om in één van onze restaurants te komen genieten.

Geniet vanaf 12 december iedere zondag van een uitgebreide zondagsbrunch bij Van der Valk Hotel Tiel (met uitzondering van 26 december). Slaap ’s ochtends lekker uit en schuif daarna heerlijk aan het buffet in ons hotel.
Tijdens de brunch heeft u volop keuze uit diverse koude- en warme gerechten. Na het koude- en warme buffet sluiten we de brunch af met een grand dessert.
Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom

Kosten p.p.
Volwassenen: € 29,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 17,50
Kinderen t/m 2 jaar: Gratis

De prijs is inclusief koffie, thee en een glas bubbels bij ontvangst

Wanneer u de ledenpas van TEC toont bij het afrekenen ontvangt u 10% korting van onze Subsponsor v/d Valk.