Kantine TEC weer open

Na wekenlang gesloten te zijn geweest, is de kantine bij TEC weer open. Afgelopen woensdag tijdens de oefenwedstrijd TEC – Sparta Nijkerk was de kantine voor het eerst weer open. En ook afgelopen zaterdag bleef het nog lang gezellig in de kantine.

De komende weken tot aan de zomerstop (18 juli tot en met 3 augustus) is de kantine dan ook weer dagelijks (met uitzondering van de zondag) geopend vanaf 18.00 uur.

Gert van Eck sinds november hét gezicht van de kantine bij TEC

Afgelopen november is de leiding van de kantine in nieuwe handen overgegaan. Gert van Eck, 52 jaar, woonachtig te Tiel is het nieuwe gezicht achter de bar. Hij is getrouwd met Sharon van Eck, eigenaresse van Nagelstudio Glossy Nails en samen hebben zij drie kinderen. Gert is ruim 20 jaar met veel plezier uitbater geweest van een horecaonderneming, dus wat dat betreft heeft hij veel voldoende ervaring op dit gebied.

Gert had grote plannen voor de kantine van TEC voordat de kantine gesloten werd door de maatregelen rondom covid-19 (corona). Zo stond er een Superbingo en Ladiesnight in de kantine gepland, was er net met veel succes een Hollandse avond georganiseerd en had Gert nog verschillende andere evenementen op de kalender staan. Die plannen zijn er nog steeds en in het nieuwe seizoen zal er in de kantine weer het nodige georganiseerd gaan worden. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen en de corona-maatregelen, die op dat moment van kracht zijn.

Huis Verkopen