TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Kaartverkoop TEC – Spakenburg

TEC - Spakenburg

Informatie over de kaartverkoop TEC – Spakenburg

Update woensdag 22-04-2022, 22.22 uur – Het bestuur van Spakenburg heeft vanavond via haar website bekend gemaakt dat zij na de gebeurtenissen na de wedstrijd Spakenburg – Kozakken Boys geen uitpubliek meeneemt naar de wedstrijd in Tiel aanstaande zaterdag. Daarmee geeft het bestuur van Spakenburg aan dat de wedstrijd alleen toegankelijk is voor supporters van TEC.

Ondanks dit besluit blijft de kassa aanstaande zaterdag gesloten en zijn kaarten voor onze supporters alleen te koop via Eventbrite.Wil je zaterdag bij de wedstrijd zijn, bestel je kaarten voor vrijdag 20.00 uur via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-tec-spakenburg-32086485441


Zaterdag 23 april staat de wedstrijd TECSpakenburg op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Lok en begint om 14.00 uur. De kassa blijft op de wedstrijddag gesloten. Om de wedstrijd goed te laten verlopen, zijn er vele (veiligheids)maatregelen genomen in overleg met burgemeester, politie en betrokken clubs.

Wedstrijd bezoeken – kaartverkoop TEC – Spakenburg

TEC-leden, sponsors en donateurs hebben toegang op vertoon van hun ledenpas en een geldig legitimatiebewijs.

Omdat de kassa zaterdag 23 april gesloten blijft, bieden we de mogelijkheid om tot vrijdagavond 22 april 20.00 uur online een toegangsbewijs te kopen. Dit kan via Eventbrite: Kaarten wedstrijd TEC – Spakenburg

Een online ticket voor de wedstrijd TEC – Spakenburg kost €10,60 voor iedereen die 14 jaar is of ouder. Kaarten voor 65+-ers zijn €5,30 en jeugd tot 14 jaar heeft gratis toegang.

(De online tickets zijn iets duurder i.v.m. de administratiekosten die Eventbrite rekent. Van die kosten neemt TEC de helft voor haar rekening.)

Bij het bestellen van de kaarten is het belangrijk om de kaarten op de juiste naam te zetten. Bestel je twee kaarten, vul dan beide namen van de personen in die met de toegangsbewijzen de wedstrijd willen en komen bezoeken. Zorg bij het invullen van de namen dat deze overeenkomen met de namen die op de legitimatiebewijzen staan. Komt de naam op het ticket niet overeen met de naam op het legitimatiebewijs dan kunnen we je niet toelaten op het sportpark. Voorkom teleurstelling en zorg voor de juiste namen.

Er zijn online maximaal 2 kaarten per persoon te bestellen en het aantal kaarten is beperkt. Zorg dat je zaterdag 23 april een geldig legitimatiebewijs én dit e-ticket bij de hand hebt, er wordt bij de toegangspoort om beiden gevraagd.

Kun je geen GELDIG legitimatiebewijs of geldig e-ticket voor deze wedstrijd laten zien dan krijg je GEEN TOEGANG tot de wedstrijd. Voorkom teleurstelling en neem je legitimatiebewijs mee!

Op de wedstrijddag blijven de kassa’s gesloten én de online kaartverkoop eindigt vrijdag 22 april om 20.00 uur. Na die tijd zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar voor de wedstrijd.

(TEC behoudt het recht om supporters die niet aanwezig behoren te zijn, de toegang te weigeren, ook al zijn ze in het bezit van een toegangsbewijs.)

Veiligheid tijdens de wedstrijd

Om te zorgen dat de wedstrijd tegen Spakenburg veilig kan verlopen, is er veelvuldig overleg geweest tussen gemeente, politie en de betrokken clubs. Daaruit is een pakket aan zichtbare en onzichtbare veiligheidsmaatregelen gekomen, waardoor we ook uitsupporters kunnen verwelkomen.

Zo is er aanstaande zaterdag veel politie en beveiliging op het sportpark aanwezig en is er binnen no-time extra mankracht aanwezig indien dit nodig is.

Pers & analisten

Pers & analisten kunnen zich aanmelden via redactie@svtec.nl. Zorg dat je voor de wedstrijddag bent aangemeld en dat je op de wedstrijddag een legitimatiebewijs en een officiële perskaart bij je hebt om toegang tot het sportpark te verkrijgen.