TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag Jonge Kracht G2 – TEC G1

Competitiewedstrijd Jonge Kracht G2 – TEC G1

Competitiewedstrijd Jonge Kracht G2 – TEC G1

Jonge Kracht G2 – TEC G1 | Onze 7e competitiewedstrijd tegen Jonge Kracht G2. We waren met maar 8 man: Richard was ziek, Aron had privéredenen en Gerwin is gestopt. Toen we eenmaal aan kwamen in Huissen vroeg de begeleidster van Jonge Kracht of onze trainer Jos wou fluiten, maar Jos zei: “Kijk eerst maar of je een scheids kan regelen.”

Wij gingen richting de kleedkamer. Daarna liepen we richting het veld om ons warm te draaien. Uiteindelijk kon de begeleidster geen scheidsrechter regelen en dus besloot onze trainer Jos de wedstrijd maar te fluiten.

Nog even de opstelling door nemen.
Nick in de goal. Wilbert, Michael en Thom achterin. Damian, Luca en Keanu op het middenveld en Thomas in de spits.
We hadden 2 weken niet kunnen trainen dus was de vraag hoe zou het gaan in deze wedstrijd.

Eerste helft

Nou, we zetten Jonge Kracht G3 gelijk onder druk zodat ze niet konden spelen en Keanu schoot als eerste de 0-1 binnen met zijn chocoladebeen. We gingen verder met scoren Michael gaf de bal goed op Keanu en die scoorde de 0-2. De 0-3 werd gemaakt door Damian die de bal mooi in de lange hoek schoot. De 0-4 werd gemaakt door Keanu de bal simpel in kon tikken en Michael zijn 2de assists gaf op Keanu. Ook scoorde Luca zijn eerste doelpunt van het seizoen door de bal ook mooi in de goal te schieten 0-5.  Vlak voor de rust maakte Thomas nog de 0-6.
Toen was het rust.

Tweede helft

Jos vertelde nog in de rust dat we wat meer de bal rond moesten laten gaan. Jonge Kracht G2 kreeg een paar kleine kansjes maar er kwam weinig uit. Ook bij ons was de scherpte er wel af, want natuurlijk het was al 0-6.
Maar toch maakte Thomas de 0-7. Thomas schoot op goal en de bal ging er via de keeper in.

Daarna speelden we de bal wat rond en uit eindelijk maakte Luca de 0-8. We maakten ook nog de 0-9, een speler van Jonge Kracht dacht laat ik de helpende hand maar geven door de bal in eigen goal te schieten. 😉

Jonge Kracht nam de aftrap en we lieten deze iets te veel lopen waardoor deze de bal in de hoek schoot waardoor het nog 1-9 werd.


De laatste 10 minuten speelden we de wedstrijd uit door de bal lekker samen rond te spelen. We hebben weer lekker een potje kunnen voetballen.


Waarschijnlijk volgende week zaterdag tegen Eendracht Arnhem, maar dat is nog afwachten.