Jeffrey Ket nieuwe aanwinst TEC

Jeffrey Ket nieuwe aanwinst TEC

Jeffrey Ket tekent 2-jarig contract bij sv TEC

De 29-jarige Jeffrey Ket versterkt in het nieuwe seizoen de selectie van TEC. De centrale verdediger heeft een 2-jarig contract getekend. Jeffrey Ket komt over van competitiegenoot Quick Boys, waar hij (tot nu toe) 129 wedstrijden in het blauwwitte shirt van Quick Boys speelde.

Jeffrey Ket kijkt uit naar de samenwerking met TEC: “Toen TEC interesse toonde, ging alles heel snel. Na een goed gesprek met de trainers was het voor mij snel duidelijk dat ik in het nieuwe seizoen bij TEC wil aansluiten. Ook de positieve verhalen van spelers die nu hier bij TEC spelen of bij TEC gespeeld hebben, die ik hoorde, speelden een grote rol bij mijn beslissing om naar TEC te komen. Ik heb ook nog met andere clubs gesproken, maar bij TEC was het gelijk raak. De positieve verhalen, de verwachtingen die ze bij TEC van mij hebben en de plannen en ambities van club spreken mij heel erg aan.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met de club, het team en trainers. En ik hoop dat ik heel veel goede wedstrijden mag spelen hier en dat ik belangrijk mag zijn voor de ploeg. Zowel binnen als buiten het veld. Ik weet zeker dat we er volgende jaar een heel mooi seizoen van gaan maken en dat TEC het elke ploeg lastig gaat maken!”

Jeffrey Ket

Met Jeffrey Ket haalt TEC de nodige ervaring in huis. De 29-jarige Hoofddorper, doorliep de jeugd van RKSV HBC, AFC Ajax, HFC Haarlem en AZ. Bij Telstar maakte Jeffrey Ket in 2013 zijn debuut in de eerste divisie. Daarna speelde hij nog bij FC Dordrecht en FC Oss, waarna hij het avontuur in het buitenland op zocht. In de zomer van 2016 vertrok Jeffrey Ket naar Slowakije om daar aan de slag te gaan bij AS Trencin om daarna door te reizen naar Roemenië waar hij voor Pandurii Targu Jiu speelde.

Daarna vertrok Jeffrey Ket naar België. Daar speelde hij bij Lommel SK, waar hij zich liet verhuren aan Quick Boys. Aan het einde van het seizoen 2017-2018 tekende Jeffrey Ket een contract bij Quick Boys. In totaal speelde Jeffrey Ket zo’n 129 wedstrijden (tot nu toe) in het blauwwitte shirt van Quick Boys, waar hij ook drie jaar de aanvoerdersband droeg. Deze zomer maakt Jeffrey Ket de overstap naar TEC.

Huis Verkopen