Jarchinio Antonia nieuwe aanwinst TEC

Jarchinia Antonia nieuwe aanwinst TEC

TEC haalt met het aantrekken van de ervaren en snelle vleugelspeler Jarchinio Antonia de gewenste aanvallende versterking binnen.

Als 9-jarige maakte Antonia in het jaar 2000 de overstap van Zeeburgia naar de Ajax-jeugdopleiding om ook weer na 9 jaar de overstap te maken naar ADO Den Haag. Via ADO Den Haag belandde Jarchinio bij Go Ahead Eagles om vervolgens na een succesvolle periode in Deventer het hogerop te zoeken in en bij FC Groningen. Daarmee won hij de KNVB Beker, mede door de 2 assist die Jarchinio gaf.

Na het avontuur in Groningen keerde hij voor één seizoen terug bij Go Ahead Eagles om daarna zijn geluk in het buitenland te beproeven bij respectievelijk Omonia Nicosia en AEL Limasol. Vanaf het seizoen 2019-2020 keerde Antonia weer terug op de Nederlandse velden en kwam hij uit voor onder andere SC Cambuur en  NAC.

Naast 8 jeugdinterlands voor Nederland droeg Antonia ook 27 keer het shirt van de nationale ploeg van Curaçao.

Vanaf zondag zal De Lok in Tiel de nieuwe thuisbasis zijn voor Jarchinio Antonia. We wensen hem en zijn ploeggenoten een mooi, sportief en succesvol seizoen en hopen veelvuldig van zijn voetbalcapaciteiten te kunnen genieten

Huis Verkopen