Hein Vergeer en Tatsiana van Neerbos bij Sponsorevent Business Club TEC

Sponsorevent Business Club TEC

SPONSOREVENT BUSINESS CLUB TEC 2024

Beste sponsoren van TEC,

Wij zijn verheugd dat het ons is gelukt om één van de grootste iconen uit de Nederlandse schaatsport én een inspirerende expert in systemisch leiderschap te strikken voor onze eerste netwerkbijeenkomst in 2024!

Op dinsdag 16 januari 2024 delen Hein Vergeer en Tatsiana van Neerbos hun inspirerende ervaringen en inzichten over ondernemerschap en leiderschap. Als sponsor van sv TEC kunt u daar getuige van zijn!

Deze netwerkbijeenkomst wordt gehouden in de SIXX Skybar op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel, waar u vanaf 19.00 uur van harte welkom bent. Naast de inspirerende verhalen van Hein Vergeer en Tatsiana van Neerbos is er alle tijd om te netwerken en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma

19.00 – Inloop

19.30 – Hein Vergeer

20.30 – Tatsiana van Neerbos

21.00 – Borrel

Over Hein Vergeer

Als schaatser heeft Hein Vergeer diverse successen behaald. Zo is hij tweevoudig Wereld-, Europees- en Nederlands kampioen allround schaatsen, werd hij in 1986 uitgeroepen tot Sportman van het Jaar en was hij aanwezig bij de Olympische Spelen van Sarajevo & Calgary. De absolute bekroning, een Olympische medaille ontbreekt, mede door een blessure lukt het Vergeer niet om in Calgary de felbegeerde medaille te veroveren.

Na deze spelen besluit Vergeer een einde te maken aan zijn topsportcarrière en richt hij zich volledig op het ondernemerschap. Daarbij richt hij zich op de gebieden marketing en communicatie met een focus op sport-, relatie- en eventmarketing.

Sport en scoren staan hoog in Hein zijn vaandel. Na zijn schaatscarrière deed hij in 2006 mee aan de tv-hit ‘Sterren dansen op het ijs’, en won deze. Deze overwinning, gekoppeld aan hoe hij zichzelf in die periode heeft ervaren, zijn aanleiding geweest voor Vergeer om het boek ‘De wil om te winnen’ te schrijven.

Na het programma “Sterren dansen op het ijs”, werd Hein gevraagd als coach bij het SBS6 tv-programma ‘Afvallers XXL’. Dit heeft hem geïnspireerd om zich naast zijn dagelijkse werkzaamheden, meer en meer bezig te houden met gezond leven. Hij doet dit onder meer door actief het bedrijfsleven over “gezondheid op de werkvloer” te adviseren.

Over Tatsiana van Neerbos

Succesvol leiderschap zonder burn-out

Ben jij ambitieus, gedreven en vastbesloten om resultaten te boeken, ongeacht de uitdaging? Jij bent de persoon die altijd resultaten behaalt, wat er ook gebeurt. Niets aan het toeval overlaten en een groot verantwoordelijkheidsgevoel kenmerken jouw leiderschap. Maar eerlijk is eerlijk, het kost ook veel energie. Hoe blijf je mentaal in balans in jouw streven naar succes?

Ontdek het antwoord tijdens de komende businessavond met Tatsiana van Neerbos van Beter Leidinggeven. Als expert in systemisch leiderschap deelt zij inzichten over hoe je een succesvolle leider kunt zijn zonder in een burn-out terecht te komen.

Ontdek de ware oorzaak van een burn-out en leer hoe je dit kunt voorkomen. Wees erbij, want succesvol leiderschap wordt zo veel gemakkelijker wanneer je mentaal in balans bent!

Tatsiana van Neerbos - Sponsorevent Business Club TEC

Aanmelden

Wilt u als (toekomstig) sponsor bij deze avond aanwezig zijn, stuur dan een mail naar sponsoring@svtec.nl om aan te geven dat u aanwezig bent en met hoeveel personen.

Met vriendelijke groet namens de sponsorcommissie van TEC,

Bas ten Berge, Johan Verweij, Gökhan Önder en Rob Jansen

Huis Verkopen