Handig om te weten voor de wedstrijd AFC – TEC

AFC - TEC | Zondag 19 september 2021 | Aanvang: 14.30 uur | Sportpark Goed Genoeg Amsterdam

Jack’s League speelronde 5: AFC – TEC

Na een goed begin in Jack’s League staat aanstaande zondag de wedstrijd tegen de oudste club van Amsterdam op het programma. De wedstrijd AFCTEC begint aanstaande zondag om 14.30 uur op het sportpark Goed Genoeg in Amsterdam. Publiek is van harte welkom bij deze wedstrijd, maar er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je de wedstrijd wilt bezoeken. We zetten ze op een rijtje.

Vooraf en online een toegangsbewijs kopen

Bezoekers van de wedstrijd AFC – TEC moeten VOORAF een e-ticket à 11,00 kopen via https://shop.paylogic.com/9516e47e62704ef7b9fefcc0894462fd/

Blijf thuis als je klachten hebt

Heb je klachten, blijf dan thuis en volg de wedstrijd via onze social mediakanalen.

Coronatoegangsbewijs bij ingang clubhuis

Om het clubhuis te betreden, kan gevraagd worden om het coronatoegangsbewijs te tonen via de QR-code.

Horecapunten geopend

De horecapunten in de kantine en terras bij de ingang zijn geopend.

Parkeren bij AFC

Op zaterdag en zondag is het in de omgeving van het sportpark gratis parkeren. Dit geldt ook voor het parkeergedeelte naast Kindercampus Zuid van AFC.

Kun je echt geen plaatsje vinden dan kun je zondag ook tegen een voordelig tarief parkeren in de Q-park parkeergarage Ravel. De kosten voor de eerste vier uur parkeren zijn bij deze garage € 1.50 per uur, na deze 4 uur gaat het normale en veel duurdere parkeertarief in. Betalen kan bij de betaalautomaten bij de voetgangersingangen. Let op: er zijn zondag 200 parkeerplaatsen beschikbaar tegen het voordelige tarief. Vol=vol.

(wanneer het licht bij de ingang rood aangeeft, zijn deze 200 parkeerplaatsen vol. Heb je groen licht, dan kun je nog parkeren.)

Deze parkeergarage bij de EY-toren is bereikbaar via de Antonio Vivaldistraat.

Voordelig parkeren via aparte AFC-knop

Om gebruik te maken van het speciale tarief, moet je gebruik maken van de aparte AFC-knop op de toegangszuil (zie onderstaande foto). Druk deze knop minimaal 3 seconden in om het kaartje (tegen AFC-tarief) te ontvangen.

AFC - TEC | Zondag 19 september 2021 | Aanvang: 14.30 uur | Sportpark Goed Genoeg Amsterdam | Parkeren bij AFC

Adres en routebeschrijving

Sportpark Goed Genoeg
Maurice Ravellaan 4
1082 LC Amsterdam

AFC speelt de thuiswedstrijden op sportpark de Goed Genoeg, te bereiken via de A10 via afrit s109. Klik hier voor een routebeschrijving van plaats van vertrek naar sportpark Goed Genoegen.

We kijken uit naar een mooie wedstrijd in Amsterdam en wensen jullie veel plezier!

Huis Verkopen