Handig om te weten als je TEC – AFC wilt bezoeken

TEC - AFC

Speeldag 33 TEC – AFC Jack’s League

Met de wedstrijd tegen Noordwijk nog in de benen, treedt TEC morgen alweer aan tegen AFC. De wedstrijd begint, nu de ontknoping van het seizoen in zicht is net als alle andere wedstrijden morgen in Jack’s League, op Sportpark De Lok om 15.30 uur.

AFC

Nu de ontknoping van het seizoen 2021/2022 nadert, bevindt AFC zich na goed seizoen hu op de 6 plaats. Daarvoor werd in totaal 14x gewonnen, 8 gelijk gespeeld en 10 wedstrijden stond AFC met lege handen. In totaal wist de Amsterdamse club tot nu toe 57x het net te vinden, waarvan Raily Ignacio er 18 voor zijn rekening nam, gevolgd door Splinter de Mooij die 8 keer doeltreffend was. Zowel Thomas Verhaar als Joël Tillema maakten 6 doelpunten voor AFC.

In tegenstelling tot TEC, dat op Hemelvaart nog een wedstrijd speelde, had AFC iets meer rust. AFC speelde afgelopen dinsdag thuis en was met daar 2-1 te sterk voor Excelsior Maassluis. In de 4 wedstrijden daarvoor sprokkelde AFC 5 punten bij elkaar. Zo speelde het uit gelijk tegen ASWH (3-3) en Noordwijk (1-1), verloor het thuis tegen het GVVV van Gery Vink en was het in Scheveningen met 1-2 te sterk voor de Scheveningse ploeg.

TEC

Afgelopen donderdag zal de glimlach maar moeilijk van het gezicht van menig speler, supporter en technische staf af te krijgen zijn geweest. Want met de 3-0 overwinning op Noordwijk, speelde TEC zich afgelopen donderdag veilig, waardoor het ook volgend seizoen weer in de Tweede Divisie speelt. Zowel tegen Jong FC Volendam als tegen Noordwijk speelde TEC sterk. Als TEC dat spel doortrekt, belooft het morgen weer een mooie wedstrijd te worden.

Overigens is AFC in de afgelopen jaren in Tiel nog nooit gelukt om te winnen. Zo versloeg TEC AFC in 2017 met 1-0 én 2-0 en eindigde de wedstrijd in 2019 onbeslist in 2-2. Het zou mooi zijn als we daar morgen het jaartal 2022 bij kunnen zetten!

Kaartverkoop TEC – AFC

Kaarten zijn aanstaande zaterdag te koop aan de kassa. Ook de supporters van AFC kunnen aanstaande zaterdag en kaartje aan de kassa kopen. De kassa is vanaf 14.00 uur geopend en je krijgt alleen toegang met een geldig toegangsbewijs. Zorg ook dat je een legitimatiebewijs bij je hebt, want daar kan om gevraagd worden.

Een ticket voor de wedstrijd TEC – AFC kost € 10,00 voor volwassen (18+) en € 5,00 voor jeugd tot en met 18 jaar en voor 65-plussers. Jeugd tot en met 12 jaar heeft gratis toegang

Een geldig toegangsbewijs is een kaartje dat gekocht is aan de kassa, maar ook de TEC Club Card (seizoenkaart, sponsorkaart, donateurspas of ledenpas van TEC) geeft toegang tot ons sportpark.

Parkeren bij TEC

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij de ingang en de kassa van het sportpark aan de Predikbroedersweg [route via Google Maps]. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren bij het waterschap tegenover het parkeerterrein van Van der Valk [route via Google Maps]. Op beide parkeerterreinen is het gratis parkeren.

Graag willen we vragen om niet te parkeren in de omliggende wijk om zo overlast voor buurtbewoners te beperken.

Neem je legitimatie mee

Om toegang te krijgen tot ons sportpark kan om een legitimatie gevraagd worden, zorg dus dat je een geldige legitimatie bij je hebt.

Pers & Analisten

Pers & analisten kunnen zich aanmelden via redactie@svtec.nl om een perstoegang voor deze wedstrijd te bemachtigen. Bij de ingang kan gevraagd worden om je perskaart.

Wedstrijdleiding TEC – AFC Jack’s League

Aanstaande zaterdag zal de leiding van de wedstrijd in handen zijn van:

  • C. Mulder (scheidsrechter)
  • J. van Westen (assistent-scheidsrechter)
  • R. ter Hoeve (assistent-scheidsrechter)
  • M. Broekhuizen (vierde official)
Huis Verkopen