Handig om te weten als je Koninklijke HFC – TEC gaat bezoeken

HFC - TEC

Speelronde 28 | Jack’s League | Koninklijke HFC – TEC

Aanstaande zaterdag gaat TEC in Haarlem op bezoek bij Koninklijke HFC. De wedstrijd op het sportcomplex begint om 15.30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van M.G. Paarhuis.

HFC

HFC bevindt zich op moment op 4 punten afstand van koploper Katwijk. Sinds de herstart van de competitie in februari is HFC bezig met een indrukwekkende reeks aan wedstrijden: in 13 duels werden maar liefst 30 punten behaald. 10 wedstrijden werden gewonnen, de wedstrijden van HFC met AFC, GVVV en ASWH eindigde voor de Haarlemse club in een gelijk spel. Het gat met koploper Katwijk is 4 punten en HHC heeft 3 punten minder dan HFC. HFC zal Katwijk niet verder willen zien uitlopen en HHC niet dichterbij willen zien komen, daarom zal het vol om de punten willen strijden.

TEC

Na de winst op Spakenburg van vorige week is TEC naar een 14e plek in de competitie gekropen. De komende drie weken staan er voor TEC 3 pittige wedstrijden tegen de top 3 van de competitie op het programma. Dit weekend treft TEC in Haarlem HFC (de nummer 2), volgende week zaterdag komt in Tiel HHC (de nummer 3) op bezoek om vervolgens in het weekend  van 14 mei op bezoek te gaan bij Katwijk.

Toch bieden de wedstrijden die TEC eerder dit seizoen tegen deze clubs heeft gespeeld wat vertrouwen. Want geen enkel team wist van TEC te winnen. De wedstrijd TEC – Katwijk eindigde in een 1-1 gelijk, net als de wedstrijd HHC – TEC én van HFC werd thuis met 3-2 gewonnen. Hopelijk zien we morgen een herhaling van zetten en neemt TEC de punten mee naar huis. Hopelijk gebeurt dat mede door de aanwezigheid van onze trouwe supporters, want we hopen jullie morgen natuurlijk in Haarlem te zien!

Kaartverkoop Koninklijke HFC – TEC

Kaarten voor deze wedstrijd zijn alleen online te verkrijgen via Eventbrite. Op de wedstrijddag is er geen mogelijkheid om een kaartje bij het complex van Koninklijke HFC te kopen.

Adres

Complex Koninklijke HFC
Emauslaan 2
2012 PH Haarlem
[route via GoogleMaps]

Parkeren

Een goed alternatief om te parkeren is aan de Zandvoorter Allee, tegenover nr. 40 (Kinheimflat). Deze ruime parkeerplaatsen liggen op 5 minuten lopen van de velden.

Wedstrijdleiding Jack’s League Koninklijke HFC – TEC

Aanstaande zondag zal de leiding van de inhaalwedstrijd Scheveningen – TEC in handen zijn van:

  • M.G. Paarhuis (scheidsrechter)
  • ? (assistent-scheidsrechter)
  • ? (assistent-scheidsrechter)
  • ? (vierde official)

(Op moment van schrijven is er een serverstoring bij de KNVB/Voetbal app, waardoor de informatie over assistent-scheidsrechter/4e official niet opvraagbaar is.)