TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten als je de wedstrijd TEC – Spakenburg wilt bezoeken

Na een Paasweekend vol voetbal én vier belangrijke punten voor TEC, rolt aanstaande zaterdag de bal weer op Sportpark De Lok. Aanstaande zaterdag treft TEC sv Spakenburg om 14.00 uur voor speeldag 27 in Jack’s League. Het sportpark is vanaf 13.00 uur geopend.

De afgelopen twee weken hebben we verschillende maatregelen afgekondigd voor deze wedstrijd. Gisteravond maakte het bestuur van Spakenburg bekend dat er geen uitpubliek meekomt naar Tiel.

Bestuur Spakenburg: geen uitpubliek mee naar TEC – Spakenburg

Update woensdag 20.4.2022 – Naar aanleiding van de gebeurtenissen na de wedstrijd Spakenburg – Kozakken Boys heeft het bestuur van Spakenburg besloten geen uitpubliek mee te nemen naar de wedstrijd TEC – Spakenburg die aanstaande zaterdag op ons sportpark op het programma staat. Spakenburg zendt de wedstrijd live uit in de kantine.

Ondanks het besluit van het bestuur van Spakenburg blijven de afgekondigde maatregelen voor de wedstrijd TEC – Spakenburg helaas van kracht. Een veilige omgeving bieden voor iedereen die op ons sportpark een wedstrijd van TEC wil zien, staat altijd voorop. Lekker een potje voetbal kijken met familie, vrienden, kennissen en leuke medesupporters zou vanzelfsprekend moeten zijn. Daarom is er aanstaande zaterdag onder andere veel politie en beveiliging actief op en in de omgeving van het sportpark.

We kijken uit naar een mooie wedstrijd en om de wedstrijd goed en veilig te laten verlopen, zijn er een aantal maatregelen genomen:

  • Kaartverkoop is uitsluitend online via Kaartverkoop TEC – Spakenburg.
  • De kaartverkoop sluit vrijdagavond 22 april om 20.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om een toegangsbewijs te verkrijgen.
  • De kassa blijft aanstaande zaterdag gesloten.
  • Er zijn maximaal 2 kaarten per persoon te bestellen. Bestel je 2 kaarten zorg dan dat de namen van beide personen zijn ingevuld en overeenkomen met de namen op het legitimatiebewijs.
  • Kun je aanstaande zaterdag geen geldig ticket én geldig legitimatie overleggen, dan kunnen we je helaas geen toegang geven tot het sportpark en de wedstrijd.

Parkeren bij TEC

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij de ingang en de kassa van het sportpark aan de Predikbroedersweg [route via Google Maps]. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren bij het waterschap tegenover het parkeerterrein van Van der Valk [route via Google Maps]. Op beide parkeerterreinen is het gratis parkeren.

Graag willen we vragen om niet te parkeren in de omliggende wijk om zo overlast voor buurtbewoners te beperken.

Pers & Analisten

Pers & analisten kunnen zich aanmelden via redactie@svtec.nl om een perstoegang voor deze wedstrijd te bemachtigen. Bij de ingang kan gevraagd worden om je perskaart en legitimatie.

Wedstrijdleiding TEC – Spakenburg Jack’s League

Aanstaande zaterdag zal de leiding van de wedstrijd in handen zijn van:

  • M. Allaerts (scheidsrechter)
  • M. Borremans (assistent-scheidsrechter)
  • T. Valgaeren (assistent-scheidsrechter)
  • Nog onbekend (vierde official)