Handig om te weten als je de wedstrijd TEC –Kozakken Boys wilt bezoeken

TEC - Kozakken Boys

Speelronde Jack’s League | TEC – Kozakken Boys

Aanstaande zaterdag staat er voor  TEC weer een thuiswedstrijd in Jack’s League op het programma. Op ons sportpark gaat de bal weer rollen en speelt TEC deze keer tegen Kozakken Boys.

De wedstrijd begint om 15.30 uur en het sportpark is vanaf 14.00 uur geopend.

Strijd om de punten

Zaterdag wacht ons Kozakken Boys, die net als TEC onder in de ranglijst te vinden is. TEC staat op plaats 13, Kozakken Boys op plaats 15. Het onderlinge verschil: 2 punten in het voordeel van TEC.

Kozakken Boys speelde net als TEC afgelopen week ook een midweekse wedstrijd. Zo speelde TEC uit tegen Rijnsburgse Boys en ontving Kozakken Boys in Werkendam AFC. Beide ploegen wisten afgelopen week niet te winnen. Zo verloor Kozakken Boys met 1-3 van AFC, TEC had met 3-0 het nakijken bij Rijnsburgse Boys.

Met nog 14 wedstrijden op het programma is het voor beide ploegen dus zaak om de nodige wedstrijdpunten bij elkaar te sprokkelen. Met andere woorden: er staat voor aanstaande zaterdag wederom een uitdagende wedstrijd op het programma. Een wedstrijd met twee ploegen, die alles op alles zullen zetten om als winnaar uit de strijd te komen. Kortom, een wedstrijd die aanstaande zaterdag meer dan de moeite waard is om te komen bekijken!

Kaartverkoop

Kaarten zijn aanstaande zaterdag te koop aan de kassa. Ook de supporters van Kozakken Boys kunnen aanstaande zaterdag en kaartje aan de kassa kopen. De kassa is vanaf 14.00 uur geopend en je krijgt alleen toegang met een geldig toegangsbewijs.

Een ticket voor de wedstrijd TEC – Kozakken Boys kost € 10,00 voor volwassen (18+) en € 5,00 voor jeugd tot en met 18 jaar en voor 65-plussers. Jeugd tot en met 12 jaar heeft gratis toegang

Een geldig toegangsbewijs is een kaartje dat gekocht is aan de kassa, maar ook de TEC Club Card (seizoenkaart, sponsorkaart, donateurspas of ledenpas van TEC) geeft toegang tot ons sportpark.

Parkeren bij TEC

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij de ingang en de kassa van het sportpark aan de Predikbroedersweg [route via Google Maps]. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren bij het waterschap tegenover het parkeerterrein van Van der Valk [route via Google Maps]. Op beide parkeerterreinen is het gratis parkeren.

Graag willen we vragen om niet te parkeren in de omliggende wijk om zo overlast voor buurtbewoners te beperken.

Neem je legitimatie mee

Om toegang te krijgen tot ons sportpark kan om een legitimatie gevraagd worden, zorg dus dat je een geldige legitimatie bij je hebt.

Pers & Analisten

Pers & analisten kunnen zich aanmelden via redactie@svtec.nl om een perstoegang voor deze wedstrijd te bemachtigen. Bij de ingang kan gevraagd worden om je perskaart.

Wedstrijdleiding Jack’s League TEC – Kozakken Boys

Aanstaande zaterdag zal de leiding van de wedstrijd in handen zijn van:

  • J. te Kloeze (scheidsrechter)
  • R. Meints (assistent-scheidsrechter)
  • T. Heuvelmans (assistent-scheidsrechter)
  • M. Jobse (vierde official)
Huis Verkopen