Handig om te weten als je de wedstrijd TEC – Koninklijke HFC wilt bezoeken

Handig om te weten als je de wedstrijd TEC - Koninklijke HFC wilt bezoeken

Speelronde 6 Jack’s League | TEC – Koninklijke HFC
Dit weekend staat er wederom een wedstrijd op zondag op het programma. Op onze eigen sportpark trapt TEC zondag om 14.30 uur af tegen de Koninklijke HFC.

Einde bekeravontuur

Net als TEC, incasseerde Koninklijke HFC deze week een verlies in de bekercompetitie. Daardoor zal HFC, net als TEC, er aanstaande zondag op gebrand zijn om de drie punten mee terug te nemen naar Haarlem. Dat zal geen gemakkelijke opgave zijn, aangezien TEC in de competitie als een raket van start is gegaan. Maar net als TEC ging ook HFC goed van start.

Met 9 punten uit 5 wedstrijden staat de Koninklijke HFC net onder TEC. Koninklijke HFC wist te winnen van Noorwijk, ASWH en IJsselmeervogels, maar stond met lege handen na de wedstrijden tegen Excelsior Maassluis en HHC Hardenberg. Op basis van de stand en tegenstanders mag je er vanuit gaan dat TEC en Koninklijke HFC zondag aan elkaar gewaagd zijn.

Kortom, er staat voor aanstaande zondag een uitdagende wedstrijd op het programma. Een wedstrijd met twee ploegen, die alles op alles zullen zetten om als winnaar uit de strijd te komen. Als TEC het sterke spel van de tweede helft van gisteravond ook zondag laat zien, is er zondag een wedstrijd op De Lok die meer dan de moeite waard is om te komen bekijken.

Coronamaatregelen

Aanstaande zaterdag (25/9) worden de coronamaatregelen versoepeld. Dat is goed nieuws en betekent voor aanstaande zondag (26/9) dat alleen wanneer je plaatsneemt in de kantine een QR-code getoond moet kunnen worden wanneer dat gevraagd wordt. Bij het afhalen van drankjes aan de bar in de kantine om die vervolgens op het terras te nuttigen, is geen QR-code nodig.

Meer informatie over de geldende coronamaatregelen vind je hier: Coronamaatregelen die gelden per 25-9-2021

Online kaartverkoop

Voor supporters van de Koninklijke HFC is het alleen mogelijk om online een kaartje te verkopen.

Voor onze eigen supporters is zondag de kassa geopend!

Kaarten voor deze wedstrijd zijn te koop via onderstaand menu.

Of op de website van Eventbrite via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-tec-koninklijke-hfc-174936579017

Voor supporters van Koninklijke HFC is het alleen mogelijk om online een ticket te bestellen.

Vergeet je (geldige) legitimatiebewijs en ticket of TEC-clubcard (ledenpas, sponsorpas, donateurspas of seizoenkaart) NIET!

Huis Verkopen