TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten als je de wedstrijd TEC – ASWH wilt bezoeken

TEC - ASWH

Speeldag 25 TEC – ASWH Jack’s League

Zaterdag speelt TEC de derde thuiswedstrijd op rij met dit keer ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht als tegenstander. De wedstrijd begint om 15.30 uur.

ASWH

Bij ASWH loopt het sinds de winterstop niet echt op rolletjes en de club bevindt zich op de 17e plek in de ranglijst, en dat is helaas maar twee plaatsen onder ons eigen TEC. Na een sterk optreden tegen Quick Boys, waarbij ASWH de wedstrijd toch net met 2-1 verloor, verloor ASWH een paar dagen later thuis met 1-3 de midweekse wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Een paar dagen later stond er een treffen met De Treffers op het programma. Maar De Treffers waren op stoom en namen de 3 punten mee naar Groesbeek. Met nog 11 wedstrijd op het programma heeft ASWH de punten hard nodig om in de Tweede Divisie te blijven.

TEC

En dat geldt natuurlijk ook voor TEC. Bij TEC loopt het ook niet allemaal van een leien dakje. Werd er bij De Treffers overtuigend gewonnen, tegen Quick Boys had er meer in gezeten dan een gelijk spel en ook de wedstrijd van vorige week tegen IJsselmeervogels had meer op moeten leveren dan 0 punten en blessures. Dat het er in zit, zagen we tijdens de wedstrijd tegen De Treffers, waar TEC goed en sterk samenspeelde, kansen niet onbenut liet, maar omzette in mooie doelpunten. Ook is er aan strijdkracht geen gebrek, dat zagen we terug in de wedstrijd tegen Quick Boys, maar ook in de wedstrijd tegen IJsselmeervogels door een 0-2 achterstand om te buigen naar een 2-2 stand, dat je dan uiteindelijk verliest, is zuur. Laat we hopen dat zaterdag hét moment is waarop alles samenkomt en TEC na de wedstrijd 3 punten kan bijschrijven. Daarbij is alle oranje support broodnodig! We hopen dan ook op de komst van veel supporters om TEC in deze strijd te steunen.

Ben je onder de 16 en kom je aanstaande zaterdag in het oranje, dan heb je sowieso gratis toegang!

Kaartverkoop TEC – ASWH

Kaarten zijn aanstaande zaterdag te koop aan de kassa. Ook de supporters van ASWH kunnen aanstaande zaterdag en kaartje aan de kassa kopen. De kassa is vanaf 14.00 uur geopend en je krijgt alleen toegang met een geldig toegangsbewijs. Zorg ook dat je een legitimatiebewijs bij je hebt, want daar kan om gevraagd worden.

Een ticket voor de wedstrijd TEC – ASWH kost € 10,00 voor volwassen (18+) en € 5,00 voor jeugd tot en met 18 jaar en voor 65-plussers. Jeugd tot en met 12 jaar heeft gratis toegang

Een geldig toegangsbewijs is een kaartje dat gekocht is aan de kassa, maar ook de TEC Club Card (seizoenkaart, sponsorkaart, donateurspas of ledenpas van TEC) geeft toegang tot ons sportpark.

Aanstaande zaterdag is het ook mogelijk om alvast een toegangsbewijs te kopen voor de wedstrijd TEC – Spakenburg die op 23 april gespeeld wordt. Vanwege beperkingen en extra veiligheidsmaatregelen rondom deze wedstrijd blijft de kassa op 23 april gesloten. Daarom bieden we TEC-supporters alvast de mogelijkheid om aanstaande zaterdag in de rust en na de wedstrijd TEC – ASWH een toegangskaartje te kopen. Daarnaast is het ook mogelijk om online kaarten te kopen voor TEC – Spakenburg. Online is een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar en verkoop loopt tot vrijdag 22 april 20.00 uur. Meer info hierover vind je hier: Kaartverkoop TEC – Spakenburg

Parkeren bij TEC

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij de ingang en de kassa van het sportpark aan de Predikbroedersweg [route via Google Maps]. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren bij het waterschap tegenover het parkeerterrein van Van der Valk [route via Google Maps]. Op beide parkeerterreinen is het gratis parkeren.

Graag willen we vragen om niet te parkeren in de omliggende wijk om zo overlast voor buurtbewoners te beperken.

Neem je legitimatie mee

Om toegang te krijgen tot ons sportpark kan om een legitimatie gevraagd worden, zorg dus dat je een geldige legitimatie bij je hebt.

Pers & Analisten

Pers & analisten kunnen zich aanmelden via redactie@svtec.nl om een perstoegang voor deze wedstrijd te bemachtigen. Bij de ingang kan gevraagd worden om je perskaart.

Wedstrijdleiding TEC – ASWH Jack’s League

Aanstaande zaterdag zal de leiding van de wedstrijd in handen zijn van:

  • J. van der Laan (scheidsrechter)
  • K. Weever (assistent-scheidsrechter)
  • M. Wolfkamp (assistent-scheidsrechter)
  • M. Broekhuizen (vierde official)