TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten als je de wedstrijd Noordwijk – TEC wilt bezoeken 

Speelronde 32 | Jack’s League | Noorwijk – TEC

Met nog 3 wedstrijden voor TEC op het programma, gaat TEC morgen op bezoek bij Noordwijk. De wedstrijd tegen Noordwijk begint morgen op Hemelvaartsdag om 14.30 uur.

Noordwijk

Noordwijk vertoeft met 48 punten uit 31 wedstrijden op een mooie zevende plek in de ranglijst van Jack’s League. Met nog 3 wedstrijden – en eventueel 9 punten – kan het nog hoger in de ranglijst terecht komen. In de afgelopen 5 wedstrijden wist Noordwijk in ieder geval 10 punten te pakken. Zo werd er gewonnen van IJsselmeervogels (uit, 2-1), Jong Spart Rotterdam (uit, 1-2) en Katwijk(!) (thuis, 2-0), gelijk gespeeld tegen AFC (thuis 1-1) en verloren van Excelsior Maassluit (thuis, 1-2). De komende weken speelt Noordwijk, buiten de wedstrijd tegen TEC morgen, nog tegen ASWH (uit) en Quick Boys (thuis).

TEC

Voor TEC staat er nog wel het één en ander op het spel. TEC moet nog een paar puntjes bij elkaar sprokkelen om echt zeker te zijn van een verblijf in de Tweede Divisie. Voor ASWH is het degradatiedoek reeds gevallen, GVVV maakt zich op voor de nacompetitie en de strijd om het laatste veilige plekje lijkt zich nu rechtstreeks tussen TEC en Kozakken Boys af te spelen. Een beladen strijd, waarbij TEC alles op alles moet zetten om die laatste puntjes (dat zijn er overigens beduidend minder dan Kozakken Boys nog nodig heeft om TEC in te halen) veilig te stellen. Winst op Noordwijk morgen beslist deze strijd overigens direct, dan kan Kozakken Boys TEC niet meer inhalen. Er ligt dus een mooie opdracht voor de ploeg van Hans van de Haar morgen. Succes!

Kaartverkoop Noordwijk – TEC

Kaarten voor de wedstrijd van morgen zijn te koop via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-vv-noordwijk-tec-346180343727

Adres & route vv Noordwijk

vv Noordwijk
Sportpark Duinwetering
Duinwetering 105
2203 HM Noordwijk [route via Google Maps]

Wedstrijdleiding Noordwijk – TEC Jack’s League

De wedstrijdleiding van de wedstrijd Noordwijk – TEC in Jack’s League is morgen in handen van:

  • mevr. S. Shukrula (scheidsrechter)
  • R. van Marrewijk (assistent-scheidsrechter)
  • M. Winckens (assistent-scheidsrechter)
  • F. Berg (vierde official)