Wedstrijdverslag GVV’63 14-1 – TEC 14-1

GVV’63 14-1 – TEC 14-1

Zaterdag 25 september GVV’63 14-1 – TEC 14-1

Afgelopen zaterdag hadden we onze eerste uitwedstrijd. En wat was het vroeg! Om 8 uur vertrokken we al richting Gameren, waar we om 9.30 uur de wedstrijd moesten spelen.

Ook deze keer was ons team niet compleet en moesten we er 4 missen, maar we hadden er ook weer 4 bij geregeld: Milan, Luuk, Leike en Sven, bedankt voor het invallen bij ons!

Nadat iedereen zich had omgekleed, maakte Miel de opstelling bekend en deed hij zijn praatje: het was duidelijk wat er van het team verwacht werd. Het veld op en de warming-up gedaan een daar was dan om 9.30 uur de aftrap.

Eerste helft

Onze jongens beginnen lekker, want in de 6de minuut scoren ze 0-1, maar helaas hij wordt afgekeurd voor buitenspel. Wat het niet was! In de 11de minuut weet GVV er door te komen en hebben hun kans om de score op 1-0 te brengen, maar daar was Lorik die de bal wist tegen te houden. Zo zien we dat beide teams gelijkwaardig aan elkaar zijn, het gaat lekker.

GVV weet door onze verdediging door te komen en heeft weer de kans, maar weer is daar Lorik die de bal er overheen tikt. In de 17de minuut weet GVV dan toch de score op 1-0 te brengen.

Dan is er in de 23ste minuut de kans om het gelijk te maken, maar tot 2 keer toe weten onze jongens hem er niet in te krijgen. Zo gaat het de laatste minuten van de eerste helft over en weer tussen beide teams en weet Lorik weer een mooie redding te doen waardoor we de rust in gaan met 1-0 in plaats van 2-0.

Tweede helft

Er zijn wat wissels gedaan en we spelen in een andere opstelling, en dat is te merken onze jongens kakken in en GVV weet 2-0 te scoren.

We zijn erg blij met Lorik in het doel, want weer maakt hij een mooie redding. Dan krijgen we een vrije trap tegen op een 25 meter afstand van het doel en die wordt mooi genomen en gaat er in de hoek in en dan is het 3-0.

In de 12de minuut krijgen wij op een zelfde afstand van het doel  ook een vrije trap, maar helaas bij ons mocht dat niet lukken dat hij er in ging. Dan begint GVV de overhand te krijgen en gaat het rap, wat er voor zorgde dat de eindstand 7-0 werd.

Helaas ondanks dat onze jongens een super goeie eerste helft hebben gespeeld, mocht het weer niet lukken.

Deze keer hebben wij besloten dat Lorik Man Of The Match is… Hij heeft echt super staan keepen vandaag. Top!

Nogmaals  dank aan de jongens die ons team zijn komen versteken/aanvullen.

Tot de volgende training allemaal!

Miel, Ton en Francisca

Video GVV’63 14-1 – TEC 14-1

Huis Verkopen