🧡 | Fotoalbum TEC – AFC

Fotoalbum TEC – AFC | Sportpark De Lok | Zondag 4 september

Fotoalbum TEC – AFC: Bo van Essen
Fotoalbum TEC – AFC: Donario Kortstam met Splinter de Mooij van AFC
Fotoalbum TEC – AFC: Bo van Essen in gevecht met Splinter de Mooij van AFC
Anass Aamri, Ramon Leeuwin en Mohammed El Makrini
Fotoalbum TEC – AFC : Adham El Idrissi
Bo van Essen & Marciano Mengerink met op de achtergrond Mohammed El Makrini en Guido van Rijn
Mohammed El Makrini
Fotoalbum TEC – AFC: Nick van den Dam
Mohammed El Makrini
Fotoalbum TEC – AFC – Ramon Leeuwin
Trainer Hans van de Haar

📸 Pro Shots / Erich Snijder


Wedstrijdverslag TEC – AFC

Gisteren speelde TEC thuis tegen AFC. Op De Lok pakte TEC het tweede puntje van het seizoen door gelijk te spelen tegen AFC.

AFC kwam al in de vierde minuut op voorsprong door een doelpunt van Melvin Platje. In de 40e minuut maakt Marciano Mengerink de gelijkmaker voor TEC. Met 1-1 op het scorebord gaan beide teams de kleedkamer in.

Het is TEC die na de rust de voorsprong pakt. Bo van Essen zet TEC in de 49e minuut op voorsprong. Niet veel later maakt AFC gelijk. In de 65e minuut is het opnieuw Melvin Platje die scoort voor TEC. Tot het eindsignaal van de scheidsrechter golft het spel op en neer en maken beide ploegen kans op de winst. Gescoord wordt er echter niet meer en daarmee eindigt de wedstrijd onbeslist.

Opstelling TEC: Nick van den Dam (K); Doriano Kortstam, Ramon Leeuwin, Basil Camara (C), Guido van Rijn; Anass Aamri, Mohammed el Makrini, Kevin van Kippersluis; Bo van Essen, Adham el Idrissi en Marciano Mengerink

Wissels: Mathijs van Swaneveld, Daan Blij, Sergio Kaleka, Ricardo Pereira, Danny van Haaren, Jaheem Uiterloo en Vinnie Vermeer

Samenvatting TEC – AFC

Wedstrijdleiding

De derde wedstrijd van het nieuwe seizoen stond onder leiding van scheidsrechter Sam Droge. De heren Gijs van Mun en Gerke Jansen assisteerden aan de zijlijn. En Marijn Pijnenburg was opgesteld als vierde official.

Excelsior Maassluis – TEC

Aanstaande woensdag staat er een midweekse wedstrijd op het programma. TEC reist dan af naar Maasluis waar Excelsior Maassluis de tegenstander is.

Huis Verkopen