🧡 | Fotoalbum Rijnsburgse Boys – TEC

Fotoalbum Rijnsburgse Boys – TEC | Sportpark Middelmors, Rijnsburg| Zaterdag 17 september 2022

Fotoalbum Rijnsburgse Boys – TEC: Mathijs Swaneveld
Fotoalbum Rijnsburgse Boys – TEC: Mathijs Swaneveld
Ramon Leeuwin
Fotoalbum Rijnsburgse Boys – TEC: Vinnie Vermeer
Fotoalbum Rijnsburgse Boys – TEC: Vinnie Vermeer
Kevin van Kippersluis
Fotoalbum Rijnsburgse Boys – TEC: Staf & wisselspelers
Mathijs Swaneveld
Fotoalbum Rijnsburgse Boys – TEC: Basil Camara
Fotoalbum Rijnsburgse Boys – TEC: Basil Camara
Donario Kortstam, Bo van Essen en Kevin Kippersluis
Adham El Idrissi & Basil Camara
Sergio Kaleka

📸 ProShots / Toon Dompeling


Wedstrijdverslag Rijnsburgse Boys – TEC

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk raak; 3 punten voor TEC. Het zat er al even aan te komen, maar vooralsnog werden grote kansen te weinig omgezet in resultaten. Afgelopen zaterdag deed het dan wel. In de 71e minuut om precies te zijn. Adham El Idrissi geeft voor op Kevin van Kippersluis, die onzelfzuchtig vervolgens de bal aflegt op Bo van Essen, die inschiet. Een wereldgoal!

En wat TEC in de tweede divisie nog nooit gelukt was, lukte zaterdag dan eindelijk wel; de eerste overwinning op Rijnsburgse Boys ooit! En met deze winst verdwijnt TEC ook nog eens van die akelige laatste plek op de ranglijst. Dat geeft een goed gevoel zo richting de bekerwedstrijd van aanstaande woensdag.

Opstelling TEC: 20. Mathijs Swaneveld (K); 8. Vinnie Vermeer, 4. Basil Camara, 15. Ramon Leeuwin, 18. Ricardo Fernandes Pereira (’54 11. Doriano Kortstam); 16. Mohamed el Makrini, 9. Kevin van Kippersluis, 21. Danny van Haaren; 23. Adham El Idrissi, 29. Marciano Mengerink, 7. Bo van Essen (’80 24. Sergio Kaleka).

Samenvatting Rijnsburgse Boys – TEC

Interview Hans van de Haar

Wedstrijdleiding Rijnsburgse Boys – TEC

De zesde wedstrijd van het nieuwe seizoen stond onder leiding van scheidsrechter Stijn van Zuilichem. Murat Kucukerbir en Laurens Maas assisteerden aan de zijlijn. En Nihat Babat stond opgesteld als vierde official.

Eerste wedstrijd in de beker!

Aanstaande woensdag 21 september staat voor TEC de eerste bekerwedstrijd van het seizoen op het programma. Om 20.00 uur speelt TEC thuis op Sportpark de Lok tegen UNA in de TOTO KNVB Bekercompetitie.

Huis Verkopen