🧡 | Fotoalbum De Treffers – TEC

Fotoalbum De Treffers – TEC | Sportpark Zuid, Groesbeek | Zondag 11 september 2022

Fotoalbum De Treffers - TEC: Bo van Essen | Copyright: ProShots / Erich Snijder
Bo van Essen
Fotoalbum De Treffers - TEC: Marciano Mengerink | Copyright ProShots / Erich Snijder
Fotoalbum De Treffers – TEC: Marciano Mengerink
Copyright ProShots / Erich Snijder
Ricardo Pereira
Fotoalbum De Treffers - TEC: Bo van Essen & Kevin van Kippersluis | Copyright ProShots / Erich Snijder
Bo van Essen heeft gescoord! Bo van Essen & Kevin Kippersluis
Copyright ProShots / Erich Snijder
Fotoalbum De Treffers – TEC: Juichen om het doelpunt van Bo van Essen. TEC staat op 0-1 voorsprong bij De Treffers
Kevin van Kippersluis
Copyright ProShots / Erich Snijder
Fotoalbum De Treffers – TEC: Mathijs baalt

📸 Pro Shots / Erich Snijder


Wedstrijdverslag De Treffers – TEC

Het was een fraai wedstrijdaffiche afgelopen zondag: de koploper tegen de hekkensluiter. Want De Treffers is het seizoen goed begonnen en staat ongeslagen boven aan de ranglijst. TEC daarentegen kent een wisselvalliger begin en bevindt zich met 2 punten uit 4 wedstrijden op het allerlaatste plekje van dezelfde ranglijst.

Met het sterke spel tegen AFC nog op het netvlies togen we richting Groesbeek. Vorig seizoen was de wedstrijd in Groesbeek tegen De Treffers de ommekeer in een mindere periode van TEC. Toen zagen we Bo van Essen vleugels krijgen tegen zijn oude club en maakte hij 3 van de 4 doelpunten….

En weer een doelpunt van….

Op het zonnige sportpark in Groesbeek beginnen beide teams ietwat onwennig aan de wedstrijd. Het is zoeken en proberen, totdat in de 19e minuut Bo van Essen er als een speer vandoor gaat richting het doel van De Treffers. Daar legt Van Essen de bal terug op de meegekomen El Idrissi, maar die schiet net over. Drie minuten later is het wel raak. Na balverlies van De Treffers schakelt TEC snel om. Bo van Essen gaat wederom op volle snelheid richting het doel van Kornelis en zorgt voor de 0-1. Niet veel later kan Marciano Mengerink twee keer de score verdubbelen. Eerst wordt een hard schot vanaf 25 meter door keeper Kornelis knap tegengehouden. Vlak daarna houdt de Groesbeekse doelman ook een kopbal van Mengerink uit het doel. Daardoor gaat TEC met een 0-1 voorsprong de kleedkamer in.

Vechten voor de overwinning

Na de rust tapt De Treffers uit een ander vaatje. Het loopt allemaal beter bij de Groesbeekse club terwijl het spel van TEC wisselvallig blijft. Balverlies wordt afgewisseld met grote kansen, die niet benut worden. Dat doet De Treffers op haar beurt wel. Twee keer zelfs. Jordy Thomassen maakt twee doelpunten voor De Treffes en ook het kansrijke slotoffensief van TEC – waarbij Mengerink de lat raakte en keeper Kornelis knap een kopbal van Van Essen pakte – zorgt niet voor de gewilde gelijkmaker voor TEC.

Opstelling TEC: 20. Mathijs Swaneveld (K); 11. Donario Kortstam, 15. Ramon Leeuwin, 4. Basil Camara (C), 18. Ricardo Pereira (’76. 24.Sergio Kaleka); Vinnie Vermeer (’89. 17. Jaheem Uiterloo), Mohammed El Makrini (’61. 21.Danny van Haaren), 9. Kevin van Kippersluis (’76. 10. Anass Aamri); 7. Bo van Essen, 29. Marciano Mengerink, 23. Adham El Idrissi.

Samenvatting De Treffers – TEC

Wedstrijdleiding De Treffers – TEC

De vijfde wedstrijd van het seizoen stond onder leiding van scheidsrechter Thom Winkel. Patrick Otten en Chieljan Veen assisteerden aan de zijlijn. En Michel Nijdeken was opgesteld als vierde official.

Rijnsburgse Boys – TEC

Aanstaande zaterdag speelt TEC wederom een uitwedstrijd. Vanwege Appelpop en het Fruitcorso speelt TEC geen thuiswedstrijden. Deze keer reist TEC af naar Rijnsburg waar een wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys op het programma staat.

Huis Verkopen