Djosh Huwaë is zondag Pupil van de Week bij de wedstrijd tegen AWC

Djosh Huwaë is Pupil van de Week

TEC wil in de top van de competitie meedraaien en met zo’n zwaar programma zal men er alles voor over moeten hebben om aan de kop te blijven. Bij de keuze voor de Pupil van de Week voor de wedstrijd tegen AWC aanstaande zondag werd dan ook gelijk aan de 9-jarige Djosh Huwaë gedacht.

Want Djosh is de onbetwiste aanvoerder van de JO9-1 (het team van Jeroen, Henk en Papa Tjaka). Fysiek en voetballend gaat hij altijd voorop in de strijd. Daarnaast blijft hij ook onder druk erg rustig en speelt hij zelfs beter dan wanneer er geen druk op hem staat.

Hij staat van de 4e tot en met de 1e klasse bij alle tegenstanders bekend om zijn kracht en zijn fantastische schot waarmee hij regelmatig vanaf de middellijn scoort. Vrij trappen hebben voor de JO9-1 hierdoor bijna dezelfde waarde als penalty’s.

Hij investeert naast drie keer in de week voetballen bij TEC ook nog zijn vrije zondagochtend bij “Voetbalschool De Betuwe” om technisch en fysiek sterker te worden en te blijven. Djosh had geen talent voor voetbal op het eerste oog toen hij 4,5 jaar geleden begon, maar is het levende bewijs dat je door hard werken talent kan inhalen.

Kortom, Djosh geeft alles om het beste uit zichzelf te halen, en dat is precies wat TEC nodig heeft op weg naar een goed resultaat tegen AWC. Als je Djosh vraagt wie zijn favoriete speler is bij TEC, zegt hij steevast: Allemaal, want alle spelers zijn belangrijk in een team. Dat is een wijsheid die alleen hele grote voetballers in pacht hebben. En dat op zo’n jonge leeftijd.

Mocht de doelman van AWC dit toevallig lezen, dan weet hij alvast dat Djosh vastbesloten is om als winnaar van het veld te stappen.

Veel plezier Djosh, we wensen je een leuke voetbalmiddag!

Huis Verkopen