Dennis Smit vertrekt bij TEC

Dennis Smit nieuwe keeperstrainer De Treffers

Dennis Smit, keeperstrainer TEC verlaat TEC na 2 seizoenen. Volgend seizoen gaat Dennis Smit aan de slag als de nieuwe keeperstrainer van De Treffers

Dennis, bedankt!

Na twee seizoenen neemt TEC afscheid van keeperstrainer Dennis Smit. Dennis kwam in de zomer van 2022 naar TEC over van OJC Rosmalen. Naast keeperstrainer van TEC, is Dennis sinds 2019 ook werkzaam als keeperstrainer bij FC Utrecht en heeft hij zijn eigen keepersschool Just for Goalkeepers, waar hij jonge, talentvolle keepers helpt bij hun ontwikkeling. Na dit seizoen gaat Dennis aan de slag als de nieuwe keeperstrainer van De Treffers, waar hij als keeper 3 seizoenen het doel van De Treffers verdedigde.

Wij willen Dennis alvast hartelijk bedanken voor de mooie seizoenen, waarin hij onze selectie versterkte. Ook willen wij hem bedanken voor zijn enorme inzet en zijn gezelligheid. Het was erg fijn om je bij onze club te hebben en je bezig te zien de ontwikkeling van onze keepers. Bedankt en heel veel succes!

Tot het einde van het seizoen is Dennis gewoon nog bij TEC betrokken en kunnen onze keepers nog volop rekenen van zijn adviezen!

Huis Verkopen