TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

De Pelikaan JO12-1 – TEC JO12-1: Totale Offday!

De Pelikaan JO12-1 - TEC JO12-1: Totale Offday!

De Pelikaan JO12-1 – TEC JO12-1: Totale Offday!

Zaterdag 30 maart was het tijd voor de uitwedstrijd tegen De Pelikaan JO12-1 uit Zwijndrecht. Na een rit van 45 minuten aangekomen op het bomvolle complex van De Pelikaan, duurde het lang voordat we in een kleedkamer konden. Dan maar alvast buiten omkleden om toch op tijd aan de warming up te kunnen beginnen.

Helaas was onze topscorer Brian ziek, en er dus niet bij, en moest Ryan na 15 minuten opgeven met een liesblessure, waardoor hij de komende weken helaas uitgeschakeld zal zijn. Nu kan er over deze wedstrijd heel veel geschreven worden, echter dan wordt het geen leuk verslag.

Als team zijn de jongens vandaag ver,  … heel ver door de ondergrens gegaan. Slecht voetballen kan, een goede tegenstander kan, uit vorm zijn kan ook ….. maar geen inzet ….. dat kan niet.

Met de instelling en inzet van vandaag zullen we tegen iedere tegenstander de onderliggende partij zijn. Dat de Pelikaan deze wedstrijd uiteindelijk met 7-2 wint, is dan ook meer dan terecht. Het had zelfs nog een grotere uitslag kunnen zijn.

Na heel veel wedstrijden te hebben gewonnen, komt zo’n nederlaag hard aan, maar misschien is het ook eens goed om weer met beide beentjes op de grond te worden gezet. Eens kijken hoe de jongens gaan reageren na zo’n tegenslag.

Frisse koppies

De komende week zal dan ook in het teken staan van de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Oranje Wit uit Dordrecht. Even de boel op scherp zetten en de koppies weer fris krijgen zodat we weer met plezier kunnen toewerken naar komende zaterdag. Ondanks het slechte resultaat van vandaag kijken we er weer naar uit. Ook dit hoort bij de ontwikkeling van ons team.

Tot zaterdag!

Staf JO12-1.