TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡| De nieuwe spelers van TEC: wie is wie?

TEC Nieuwe Aanwinsten GroepsfotoGisterenavond zijn de nieuwe versterkingen aan de selectie van TEC gepresenteerd. Voor het komende seizoen kan TEC rekenen op Maikel Verkoelen, Koen van der Biezen, Jesse Dibbets, Aria Hashemi, Rene Osei Kofi, Jan Schimmel en Dyon Hermanus. Wie zijn de nieuwe aanwinsten? We stellen ze kort voor.

*** update Redactie 25-6-2019: TEC heeft zich niet alleen versterkt met Maikel Verkoelen, Koen van der Biezen, Jesse Dibbets, Aria Hashemi, Rene Osei Kofi, Jan Schimmel en Dyon Hermanus. Daarnaast hebben ook Julian CalorMassimo Fonseca HoogerwerfBilal Yener Arica (allen selectie) en Arjan van der Laan (technische staf TEC 1) zich aangesloten bij TEC. Welkom!

Even voorstellen

Maikel Verkoelen
Nieuwe speler TEC Maikel Verkoelen tekent contract

Maikel Verkoelen (27 jaar) komt momenteel in de Eerste Divisie uit voor Helmond Sport, waar hij al sinds 2016 speelt. Tot de tweede helft van het seizoen was de centrale verdediger verhuurd aan Top OSS, maar in januari keerde Verkoelen weer terug bij Helmond Sport. Verkoelen speelde eerder ook voor RKC Waalwijk, Jong PSV, FC Eindhoven en het Duitse Sportfeunde Siegen.

Koen van der Biezen
Nieuwe speler TEC Koen van der Biezen tekent contract bij TEC
Koen van der Biezen (33 jaar) speelt momenteel bij Top Oss, waar zijn contract aan het einde van dit seizoen afloopt. Deze spits was eerder al doeltreffend voor onder meer Kalsruher SC, Arminia Bielefeld en SC Paderborn in de tweede en derde Bundeliga, FC Den Bosch, Go Ahead Eagles en het Poolse Cracovia Kraków. Na zijn periode in de Bundesliga keerde Van der Biezen in 2017 terug bij Top Oss.

Rene Osei Kofi
Nieuwe speler TEC Rene Osei Kofi tekent contract bij TEC
Rene Osei Kofi (27 jaar) speelde als verdediger onder andere voor Ajax, Telstar en Haaglandia en voor enkele clubs in het buitenland. Zo liep hij in Engeland stage bij Birmingham City en Crystal Palace FC, maar speelde hij ook in Spanje, Macedonië en op Cyprus.

Jan Schimmel

Betuwenaar Jan Schimmel (26) kwam met de winterstop naar TEC en is vanaf januari al speelgerechtigd bij TEC. Schimmel verdedigde sinds 2003 het doel bij streekgenoot FC Lienden. Schimmel is een oude bekende op De Lok. In 2011 kwam hij vanaf de jeugd van Vitesse naar TEC. Bij TEC speelde hij van 2011 tot en met 2013.

Aria Hashemi

Aria Hashemi is geboren in Iran en verhuisde met zijn ouders naar Nederland toen hij 6 maanden oud was. In de jeugd keepte hij achtereenvolgens bij SVC/Go Ahead Eagles, sc Woezik, AWC en sc Beuningen. Bij de senioren was hij keeper van vv Lunteren, Rood Wit, vv Alverna en Jong NEC.

Aria speelde als Iraans jeugdinternational in de teams Onder 15 en het Olympisch team Onder 23 jaar. Op het amateurvoetbalgala in de regio Nijmegen-Maasland 2018 is Aria gekozen tot beste keeper in de categorie 2e divisie t/m 1e klasse. Aria stond vorig seizoen in de belangstelling van een aantal 2e en 3e divisieclubs, maar koos toen voor UDI’19/CSU.

Jesse Dibbets
Nieuwe speler TEC Jesse Dibbets tekent contract bij TEC
Ook Jesse Dibbets  (25 jaar) van Rosmalen werd al eerder vastgelegd. Deze 25-jarige Bossche aanvaller speelde in het verleden naast OJC Rosmalen ook bij FC Den Bosch en NEC.

Dyon Hermanus
Vanuit de jeugd van TEC wordt de selectie versterkt met Dyon Hermanus. Hermanus speelde eerder bij de jeugd van OJC Rosmalen en kwam vorig jaar over naar TEC, speelde bij TEC JO19-1 en debuteerde daar bij het eerste.

De nieuwe spelers op een rijtje

Wie speelt er van de huidige selectie volgend jaar bij TEC?

Vanuit de huidige selectie hebben verschillende spelers aangeven bij TEC te blijven. Daan Disveld, Migiel Zeller, Obi Onyeike, Gregory Viereck, David Felipe Lavín Vázquez, Emre Gurguoglu, Nick Hak, Wimilio Vink, Matthieu van den Assem en Mathijs van Gessel hebben hun verblijf bij TEC verlengd.

Gery Vink en Don Bosman, technische commissie TEC 1 zijn nog met verschillende spelers van de huidige selectie in gesprek. De verwachting is dat TEC en deze spelers binnenkort eveneens tot overeenstemming komen. Ook zijn er nog een aantal gesprekken gaande over enkele versterkingen op bepaalde posities. Meer helderheid hierover volgt binnenkort.

Vertrekkende spelers

Van een aantal spelers is bekend dat zij volgend seizoen niet meer voor TEC gaan uitkomen. Trumaine Balrak, Randal Shakison, Gianluca Maria, Sebastiaan van der Sman en Serhat Koc komen volgend jaar niet meer uit voor TEC. Wij bedanken Trumaine, Randal, Gianluca, Sebastiaan en Serhat voor hun inzet en alles wat zij voor TEC betekend hebben. We wensen jullie heel veel plezier en succes bij jullie volgende stap!