TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Covebo Uitzendgroep nieuwe goudpartner van TEC voor Greenboarding

Covebo sponsor TEC

Covebo Uitzendgroep goudpartner van TEC voor de Greenboarding

Covebo Uitzendgroep is de volgende goudpartner van TEC, die gaat helpen bij de verdere verduurzaming van de club om een energieneutraal sportpark te realiseren. Met de handtekening van Vincent Kort van Covebo Tiel gaat TEC en Covebo deze duurzame samenwerking aan.

Na TB Truck en Trailer Parts is Covebo Tiel de tweede van zes sponsoren, die er samen voor gaan zorgen dat er 600 meter aan zonnepanelen worden gerealiseerd, waardoor sportpark De Lok op termijn energieneutraal wordt.

“We zijn blij met en trots op deze samenwerking met Covebo Tiel.”, zegt Johan Verweij, voorzitter van s.v. TEC. “Wij zijn druk bezig om een energieneutraal sportpark te realiseren. En met Covebo als nieuwe goudpartner hebben we weer een belangrijke stap gezet om dat doel te halen.”

Heeft u interesse om deel te nemen met het greenboarding project bij TEC, neem dan contact op met Johan Verweij via 06 535 762 84 om de mogelijkheden te bespreken.

Over Covebo Uitzendgroep

Covebo Uitzendgroep | Sponsor van sv TEC Tiel | Tweede Divisie

Midden in het centrum, aan de Westluidensestraat, vind je de vestiging Covebo Tiel. Vanuit deze vestiging wordt met passie en ondernemerschap ingezet op dé juiste match tussen werkgever en werknemer. Covebo Tiel is lokaal betrokken en beschikt over een groot professioneel netwerk in verschillende Europese landen. De vestiging in Tiel is gespecialiseerd in de sectoren Productie & Logistiek en Metaal & Techniek.

Covebo Tiel maakt deel uit van de Covebo Uitzendgroep, een jonge club uitzenders met ambitie. Covebo Uitzendgroep staat voor ondernemend, lokaal en grensoverschrijdend. Gericht op oplossingen en dagelijkse verbetering. Daarin maken de mensen die bij de Covebo Uitzendgroep werken iedere dag het verschil.