TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Nieuwe coronamaatregelen: kantine dicht & geen publiek

Nieuwe coronamaatregels 28 september 2020 - voetbal & corona

Beste leden,

De persconferentie van gisteravond (maandag 28 september) bracht ons een duidelijke boodschap: nieuwe, strengere maatregelen zijn nodig om het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent voor ons als sportclub dat vanaf vandaag (29 september) de kantine gesloten is op wedstrijddagen en trainingsavonden.

Daarnaast mag er ook geen publiek meer aanwezig zijn bij de wedstrijden of trainingen. Dit houdt jammer genoeg in dat het vanaf vandaag voor ouders, verzorgers, familie en andere toeschouwers niet meer mogelijk is en is toegestaan om bij wedstrijden of trainingen op ons sportpark aanwezig te zijn.

Wij wachten verdere berichtgeving vanuit de KNVB, veiligheidsregio en gemeente af. Zodra er meer bekend is, informeren wij u.

Op www.rijksoverheid.nl vindt u meer informatie over de maatregelen, die gisteren voor de sport zijn afgekondigd. Antwoorden op veelgestelde vragen (zoals op onderstaande afbeelding) vindt u hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

Met vriendelijke groet,
Bestuur sv TEC