Contractverlenging Walbeek, Hassoun & Lechkar

SV TEC verlengt Walbeek, Hassoun en Lechkar

Nino Walbeek, Walid Hassoun en Adil Lechkar spelen volgend seizoen ook bij sv TEC. Walbeek en Hassoun hebben hun contract met een jaar (plus een optie voor nog een jaar) verlengd. Lechkar verlengt  zijn contract met een jaar.

Nino Walbeek

De 22-jarige Nino Walbeek speelt sinds de winter van 2022 bij TEC en was daarvoor actief bij FC Eindhoven U21, APEA Akrotiri FC (Cyprus), FC Den Bosch O21 en VDZ. De gedreven keeper toonde de afgelopen maanden volop zijn talent, waarbij zijn heldenrol tijdens de bekerwedstrijd TEC – DOVO nog vers in het geheugen ligt. De debuterende Walbeek stopte in die wedstijd maar liefst 5 penalty’s, waardoor TEC de tweede voorronde van het KNVB-bekertoernooi haalde.

“Na een goede voorbereiding maakte ik mijn debuut in de wedstrijd tegen DOVO en had ik dit van tevoren niet kunnen bedenken’ zegt Nino Walbeek. Als keeper heb je altijd de hoop om penalty’s te pakken, maar zo’n begin als ik dit jaar heb gehad bij TEC, dat droom je allemaal van. En het is ook mooi om zo bij te kunnen dragen. Daar train ik ook hard voor. Niet alleen op het veld en bij de club, maar ook in de sportschool. Ik houd er van om hard te trainen, stappen te blijven maken en te kijken hoe ver ik daarbij kan komen. Ik heb veel ambitie en wil veel leren. En dat kan ik  hier bij TEC. Ik heb het hier goed naar mijn zin. We hebben een leuk team, waar ik me goed thuis voel, we werken plezierig samen in een positieve sfeer en willen echt samen gaan voor het kampioenschap. TEC is voor mij om de hoek, waardoor het ook goed te combineren is met werk en thuis. En dat zowel mijn opa als mijn vader ook betrokken zijn geweest bij TEC, geeft het ook net dat beetje extra.”

Verlenging voor Walbeek, Hassoun & Lechkar

Walid Hassoun

De 21-jarige Walid Hassoun heeft zijn contract bij sv TEC met een jaar verlengd, met daarbij de optie voor nog een jaar. De talentvolle middenvelder speelt sinds de zomer van 2022 bij TEC en droeg daarvoor het shirt van MVV, waar hij bij de O21 speelde. De geboren en getogen Tielenaar speelde daarvoor ook nog bij OJC Rosmalen en in de jeugd van Theole. Walid heeft het echt naar zijn zin bij TEC en hoefde daarom niet lang na te denken om zijn contract te verlengen.

“We hebben een leuk team, dat het binnen en buiten het veld goed met elkaar kan vinden. Als team gaan we er samen voor het kampioenschap dit jaar en zetten we alles op alles om te promoveren naar de Tweede Divisie. En dan van daaruit verder groeien, want mijn doel is uiteindelijk om betaald voetbal te gaan spelen. Door hier bij TEC verder te groeien, te leren, hard te werken, stappen te zetten en dan mezelf in de Tweede Divisie in de kijker te spelen bij betaald voetbalclubs, dat is waar mijn ambitie ligt. Maar eerst aanstaande zaterdag de topper tegen SteDoCo winnen. Zelf kan ik nog niet spelen zaterdag. Ik ben nog niet helemaal hersteld van mijn hamstringblessure, maar het gaat goed en ik hoop volgende week zondag thuis tegen sv Meerssen weer aan te sluiten en te spelen.”

Verlenging voor Walbeek, Hassoun & Lechkar

Adil Lechkar

De 22-jarige Adil Lechkar kwam in de zomer van 2022 over FC Aalsmeer en speelde eerder in de jeugd van AFC en Almere City FC. Met zijn snelheid en creativiteit ontwikkelde Adil Lechkar zich al snel tot een vaste kracht binnen de selectie. Het contract van Adil is met een jaar verlengd.

“Ik heb het hier goed naar mijn zin en ik leer veel. Ik voetbal met ervaren spelers als Jeffrey Ket en Mohamed El Makrini die goed coachen, waardoor ik mij verder kan ontwikkelen. Uiteindelijk heb ik de ambitie om betaald voetbal te spelen. De sfeer binnen het team is goed en we kunnen het goed met elkaar vinden spelen met stuk goede spelers en groeien als team. Het gevoel is goed en ik wil graag samen met deze selectie een sterk seizoen neer zetten met veel overwinningen. Dit jaar kampioen worden, dat zou fantastisch zijn en dan volgend jaar in de Tweede Divisie verder groeien. Als speler maar ook als team. Daar kijk ik naar uit.”

Verlenging voor Walbeek, Hassoun & Lechkar

Als club zijn we zeer blij met de eerste verleningen en feliciteren Nino, Walid en Adil van harte met hun langere verblijf op De Lok. We wensen hun veel succes en plezier in ons oranje shirt. Dit seizoen én volgend seizoen.

 

 

Huis Verkopen