TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Vreekamp verlengt en Sterling en van der Neut blijven nog een seizoen bij TEC

Contractverlening voor Vreekamp. Ook Sterling en van der Neut spelen volgend jaar in het oranje van TEC.

Mike Vreekamp heeft zijn verbintenis met sv TEC verlengd en Kevin Sterling en Tom van der Neut dienen hun contract bij TEC uit. Vreekamp, Sterling en van der Neut kwamen afgelopen zomer over van SV Spakenburg naar TEC en zullen het aankomend seizoen actief zijn bij onze club.

Verder bouwen met de club

De 28-jarige middenvelder Mike Vreekamp kwam tot dusver 3 keer uit voor TEC, dat in het afgelopen seizoen 4 keer in actie kwam voor TEC in de Tweede Divisie, totdat de competitie werd stilgelegd vanwege het coronavirus.

Vreekamp startte zijn loopbaan in de jeugdopleiding van Quick 1890 Jgd en vervolgde zijn jeugdopleiding bij Jong Vitesse. In 2013 maakte Vreekamp de overstap naar FC Lienden. Daar versterkte hij de selectie 4 seizoenen onder toenmalig FC Lienden-trainer Hans van de Haar. In 2017 verruilde Vreekamp FC Lienden voor SV Spakenburg om vervolgens na 3 seizoenen de overstap naar sv TEC te maken. Daar werd hij herenigd met trainer Hans van de Haar.

Mike Vreekamp is blij met de contractverlenging: “Ik ben superblij met deze verlenging. Het spreekt vertrouwen uit vanuit de club en ik kijk er naar uit om volgend seizoen verder te bouwen bij deze club. Hopelijk kan dat gebeuren met veel publiek langs de lijn als de corona situatie onder controle is.

Sterling en van der Neut maken 2-jarig contract vol

Zowel Sterling als van der Neut sloten aan het begin van dit seizoen een 2-jarig contract met TEC. Door aan te blijven bij de club dienen zij hun 2-jarig contract uit.

De 29-jarige aanvaller Kevin Sterling stond tot nu toe vier keer in de basis van de selectie van TEC het afgelopen jaar, maakte 2 doelpunten en gaf 1 assist voordat de competitie werd stilgelegd. De 34-jarige Tom van der Neut maakte tot dusver 4 keer deel uit van de verdediging van TEC in de competitie in de Tweede Divisie.

Beide spelers zijn al langer actief op het hoogste niveau van het amateurvoetbal. Zo kwam Sterling sinds 2018 uit voor SV Spakenburg. Daarvoor voetbalde Kevin bij de Koninklijke HFC en Katwijk, dat toen nog in de Derde Divisie uitkwam. Ook kwam Sterling uit voor Stormvogels en voor AFC in de jeugdopleiding. Van der Neut speelde 3 seizoenen voor SV Spakenburg, waar hij in 94 officiële duels 5 doelpunten maakte. De Beusichemer kwam eerder uit voor FC Lienden, BZS Beusichem en stadsgenoot Theole.

Kevin Sterling kijkt uit naar een verdere samenwerking: “Ik zie er naar uit om de samenwerking met minimaal een jaar te verlengen. Er heerst een dynamische sfeer binnen het team en er is een fijne samenwerking binnen het team, met de trainers en de club. Er worden grote stappen gezet en er is een mooie basis gelegd. Het is jammer hoe dit seizoen verloopt, maar ondanks dat is mijn motivatie er niet minder om geworden om een mooi vervolg aan de samenwerking te geven.”

Samen verder bouwen

TEC is blij met de contractverlenging van Mike en het aanblijven van Kevin en Tom. “Mike, Kevin en Tom zijn ervaren spelers binnen de selectie, waarop je altijd kunt bouwen. Dat deze drie spelers deel uit blijven maken van onze selectie zien we als fantastisch nieuws. Als club zijn we blij met de contractverlenging van Mike en het aanblijven van Kevin en Tom. We hopen nog lang te mogen genieten van hun voetbalkwaliteiten en dat we samen verder kunnen gaan op de weg, die wij als club zijn ingeslagen.