Contractverlenging | Rodney Klooster ook volgend seizoen bij TEC

Contractverlenging | Rodney Klooster

Contractverlenging | Rodney Klooster verlengt contract bij TEC

Rodney Klooster speelt komend seizoen ook in het oranje shirt van TEC. De talentvolle verdediger heeft zijn contract bij TEC verlengd.

Rodney Klooster

Rodney speelt sinds de zomer van 2021 bij  TEC. Voordat de ervaren rechtsback uit Vlaardingen naar TEC kwam, was hij vooral in het buitenland actief. Daar speelde hij onder andere bij Dinamo Tbilisi, FC Inter, Botev Plovdiv (toen o.l.v. Petrovic, oud-speler van PSV) en AS Trencin. In Nederland kwam Rodney onder andere uit voor FC Eindhoven en FC Dordrecht en speelde hij in de jeugd van Excelsior en Feyenoord.

De 25-jarige Rodney Klooster heeft zich bij TEC het afgelopen seizoen ontwikkeld tot een vaste, betrouwbare en sterke kracht binnen de selectie. Naast zijn ijzersterke verdedigende en opbouwende kwaliteiten, zijn enorme loopvermogen en vechtlust, weet Rodney ook het net van de tegenstander te vinden. In de uitwedstrijd tegen Kozakken Boys op 31 oktober maakte Rodney zijn eerste doelpunt voor TEC.

 TEC is zeer verheugd met de verlenging van Rodney voor het nieuwe seizoen. TEC feliciteert Rodney van harte met deze verlenging en wensen hem nog veel succes en plezier verder in het oranje toe!

Ook Rodney Klooster is blij met de contractverlenging en kijkt uit naar de verdere samenwerking: “Toen Hans van de Haar (trainer sv TEC) aangaf dat TEC graag langer met mij door wilde, hoefde ik daar niet over na te denken. Ik heb het naar mijn zin, kan het goed vinden met mijn teamgenoten en de staf. En het feit dat het best vroeg is aangegeven, zegt genoeg over het vertrouwen in mij. Dat geeft mij een gevoel van waardering.”

Met de contractverlengingen van Rodney Klooster, Basil Camara en de komst van Marciano Mengerink (volgend seizoen) en Daan Blij (per direct) is een begin gemaakt met de TEC-selectie voor het seizoen 2022-2023.

Huis Verkopen