Contractverlenging Mathijs Swaneveld

Contractverlenging Mathijs Swaneveld

Contractverlenging | Mathijs Swaneveld verlengt contract bij TEC

Mathijs Swaneveld speelt ook komend seizoen bij TEC. De 23-jarige keeper heeft zijn contract bij TEC verlengd.

Mathijs Swaneveld

Mathijs Swaneveld speelt sinds de zomer van 2021 bij  TEC. Mathijs Swaneveld kwam toen over van Virginia Tech, één van de beste universiteiten voor sporters in de Verenigde Staten. Swaneveld speelt 3 jaar bij Virginia Tech, waar hij ook zijn opleiding afrondt. Mathijs doet het erg goed in Amerika en valt daar op. Zo wordt hij geselecteerd bij de beste spelers van de Atlantic Coast Conference (ACC).  En dat is nog niet alles. Ook wordt hij als eerste Nederlander ooit geselecteerd voor de MLS Draft. Bij deze Draft valt Mathijs net buiten de boot en keert hij terug naar Nederland, waar hij aansluit bij de selectie van TEC.

Swaneveld heeft zich met zijn katachtige bewegingen, zijn flitsende reacties en winnaarsmentaliteit en fijne persoonlijkheid het afgelopen seizoen tot een waardevolle aanwinst voor zowel de selectie als de club.

TEC is zeer verheugd met de verlenging van Mathijs Swaneveld voor het nieuwe seizoen. TEC feliciteert Mathijs Swaneveld van harte met deze verlenging en wensen hem nog veel succes en plezier verder in het oranje toe!

Ook Mathijs Swaneveld is blij met zijn contractverlening en kijkt uit naar de verdere samenwerking met de club, het team en de staf: “Ik ben blij dat ik nog een jaar aan TEC verbonden ben. Ik krijg hier de ruimte om mij persoonlijk verder te ontwikkelen. En ik kijk er naar uit om samen met dit team en nieuwe spelers mooie dingen neer te zetten.”

  • Contractverlenging Mathijs Swaneveld
  • Contractverlenging Mathijs Swaneveld
  • Contractverlenging Mathijs Swaneveld
  • Contractverlenging Mathijs Swaneveld

Contractverlengingen TEC

Nieuwe aanwinsten TEC

Eerder werd bekend dat TEC ook volgende jaar op Hans van de Haar kan rekenen. Van de huidige selectie is tot zover bekend gemaakt dat Basil CamaraRodney Klooster en Guido van Rijn hun contracten bij TEC ook verlengen. Zij spelen dus ook volgend seizoen in het oranje shirt van TEC.

Huis Verkopen