TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Registratieplicht & Tickets wedstrijden TEC

Hoe & wat rondom de thuiswedstrijden TEC

Om alles rondom de thuiswedstrijden en het bezoeken van ons sportpark zo goed mogelijk te regelen hebben we een aantal maatregelen moeten nemen.

Maatregelen kort op een rijtje

 • Coronamaatregelen op ons sportpark
 • Registratieplicht voor iedereen.
 • Wedstrijden niet toegankelijk voor uitpubliek
 • Gratis ticket met TEC Club Card, anders betalen. Per TEC Club Card één gratis ticket.
 • Neem altijd je e-ticket en TEC Club card mee naar de wedstrijd. Niet bij je is kaartje kopen.
 • Gratis e-tickets zijn iedere zondag 12.00 uur tot en met donderdag 21.00 uur voorafgaand aan de thuiswedstrijd te bestellen.
 • Laten registreren voor de wedstrijd kan iedere donderdag van 20.00 tot 21.00 voorafgaand aan de thuiswedstrijd in de kantine.
 • Losse kaartverkoop (ticket à € 10,60) start iedere donderdagavond om 21.00 uur voorafgaand aan de thuiswedstrijd.

Coronamaatregelen op het sportpark

We hopen natuurlijk dat we dit seizoen volledig kunnen uitspelen en daarom willen we het volgende van je vragen:

 • Blijf thuis als je klachten hebt.
 • Ben je net terug van vakantie uit een rood/oranje land, blijf dan ook thuis.
 • Houd anderhalve meter afstand.
 • Was je handen regelmatig / Desinfecteer je handen.
 • Blijf in je vak en blijf zoveel mogelijk op één plek staan/zitten.
 • Schreeuw of zing niet langs het veld. Geforceerd stemgebruik langs het veld is niet toegestaan.
 • Ook in de kantine, de businessruimte en bij het keetje van Henk geldt de anderhalve meterregel!

Registratieplicht voor iedereen

De club is verplicht te registreren wie er op het sportpark aanwezig zijn. Daarom moet iedereen zich aanmelden en de gezondheidsverklaring invullen. Dat betekent dat je wanneer je een thuiswedstrijd van TEC wil bezoeken, je verplicht bent om je te registreren en aantal vragen met betrekking tot je gezondheid (coronacheck) te beantwoorden. Wij maken hierbij gebruik van Eventbrite.

Helaas kan aanmelden alleen digitaal. Heeft u geen mailadres of bent u niet in staat een aanmelding online te doen, vraag dan om hulp. Iedere donderdag voorafgaand aan een thuiswedstrijd van TEC is het mogelijk om je te laten registreren. Dit kan van 20.00 tot 21.00 uur in de kantine.

Dit geldt voor iedereen. Van bezoekende bestuursleden, vrijwilligers, supporters, stewards, ouders van spelers: iedereen dient zich te registreren.

Deze verplichte registratie is nodig voor contactonderzoek bij een eventuele besmetting van corona. Geef daarom juiste gegevens (naam, e-mail en telefoon op). Bestel je voor meerdere mensen dan is het nodig om elke bezoekers persoonlijk (en per naam) te registreren. Bestellingen met dubieuze namen worden gecanceld, waardoor je niet langer toegang tot het sportpark en de wedstrijd hebt.

Voor iedere wedstrijd wordt op Eventbrite een apart evenement aangemaakt. Per evenement kun je je online registreren en krijg je een e-ticket via de mail toegestuurd.

Ticketsoorten

 1. Gratis ticket voor seizoenkaarthouder, sponsors, (jeugd)leden, donateurs, vrijwilligers, 65+-kaarthouders
  Iedereen die lid is van TEC of in het in het bezit is van een (betaalde) Clubcard van TEC (sponsorcard, business card, ledenpas, seizoenskaart) of donateur is van onze club, heeft GRATIS toegang tot onze wedstrijden. Per (reeds betaalde) TEC ledenpas, sponsorpas, donateurspas is één gratis ticket te bestellen. Bestel je vier gratis e-tickets dan kun je bij de ingang ook vier TEC cards laten zien. Kun je dat niet, dan heb je GEEN toegang. Je kunt dan nog wel online een ticket aanschaffen (als deze nog niet uitverkocht zijn. Voorkom teleurstelling en bestel de gratis e-tickets alleen als je in het bezit bent van een reeds betaalde TEC Club Card
 2. Betaalde tickets voor iedereen die NIET in het bezit is van een TEC Clubcard.
  Ben je niet in het bezit van een TEC Card dan betaal je €10,60 voor je ticket. Deze ticket is online te bestellen vanaf donderdagavond 21.00 voorafgaand aan de wedstrijd.

Hoe bestel ik een e-ticket?

 1. 1. Ga naar eventbrite (via de link kom je op de pagina van SV TEC) en zoek de wedstrijd die je wilt bezoeken op (of zoek de wedstrijd op onze website op)
 2. 2.Klik op tickets
 3. 3.Geef het aantal tickets op dat je wilt bestellen bij:
  *Seizoenkaarthouders TEC als je lid bent van TEC, een seizoenskaars hebt, donateur bent of in het bezit bent van een TEC 65+-kaart.
  * Sponsorticket als je in het bezit bent van een sponsorpas van TEC
  * Pers/analisten ticket als je van de schrijvende pers bent, foto’s komt nemen, deel uit maakt van een social media team of als analist de wedstrijd komt bekijken.
  * Jeugdticket als je jonger bent dan 18 jaar. Toegang tot de wedstrijd is dan gratis, daar hoef je geen lid voor te zijn.
 4. 4. Klik op bestellen.
 5. 5. Vul je contactgegevens in.
 6. 6. Vul de persoonlijke gegevens in de personen/alle personen die de wedstrijd gaat.gaan bezoeken.
 7. 7. Geef antwoord op de gezondheidsvragen.
 8. 8. Klik op Registreren.
 9. 9. De ticket wordt opgestuurd naar het opgegeven e-mailadres.(dit kan soms een aantal minuten duren)

Ben je van de pers (fotograaf, journalist, video), ook voor de pers hebben wij een beperkt aantal kaarten gereserveerd. Neem je perskaart mee naar de wedstrijd. Er zal op gecontroleerd worden.

Ben je van de KNVB, dan zijn er alleen dié plaatsen beschikbaar die we reglementair moeten bieden.

Wanneer kan ik een ticket bestellen?

Gratis tickets voor leden, sponsoren, seizoenkaarthouders, donateurs en TEC 65+-kaarthouders

Iedere zondag voorafgaand aan een thuiswedstrijd is het vanaf 12.00 uur mogelijk om een GRATIS ticket te bestellen voor onze leden, sponsors, seizoenkaarthouders. Deze gratis tickets zijn tot de donderdagavond voor de thuiswedstrijd tot 21.00 uur te verkrijgen.

Heb je geregistreerd en kun je toch niet komen, laat dit zo snel mogelijk weten via redactie@svtec.nl zodat we je ticket kunnen annuleren. Dit ticket komt dan beschikbaar voor een medesupporters of beschikbaar voor de losse kaartverkoop en zorgt voor meer inkomsten bij de club.

Heb je dan NIET besteld, kun je alleen nog een ticket à 10,60 kopen.

Hulp bij registreren

Vind je het lastig om online te registreren, kom dan de donderdagavond voor de thuiswedstrijd naar de kantine. Daar kun je je tussen 20.00 en 21.00 uur laten registreren voor de wedstrijd.

Losse kaartverkoop

Iedere donderdagavond voorafgaand aan de thuiswedstrijd start de online kaartverkoop om 21.00 uur. Een ticket kost € 10,60. ( € 10,- + € 1,20 registratiekosten Eventbrite = € 11,20. TEC betaalt per ticket de helft van de registratiekosten).

Koop je liever geen kaartje online of lukt het niet, kom dan donderdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur naar de kantine dan word je daar geholpen met de aanschaf van een kaartje.

E-ticket & Clubcard meenemen naar de wedstrijd!

Het e-ticket dat je ontvangt via de mail, heb je nodig om het sportpark op te komen. Dit e-ticket wordt bij binnenkomst gescand zodat we weten wie er zijn (dit zijn we verplicht i.v.m. contactonderzoek). Elke ticket heeft een unieke QR-code die we kunnen scannen.

Om te kunnen scannen, hebben we het e-ticket nodig. Je kunt het e-ticket uitprinten óf op je telefoon laten zien. Kun je je e-ticket niet laten zien, dan zul je een kaartje bij de kassa moeten kopen (à €10,-) of opnieuw een online registratie/bestelling moeten doen.

In bezit van een TEC Card, neem deze ook mee naar de wedstrijd!

Daarnaast heb je ook je clubcard nodig. Deze moet je laten zien bij de poort. Heb je Clubcard van TEC (sponsorcard, business card, ledenpas, seizoenskaart, donateurpas) niet bij je, dan zul je een alsnog online een betaalde ticket moeten bestellen (à 10,60)

En… per e-ticket/registratie heb je een TEC Clubcard nodig. 4 e-tickets besteld, dan kun je ook 4 TEC Clubcards laten zien bij de ingang. Kun je dat niet dan kom je het sportpark niet op. Indien er nog tickets beschikbaar zijn, kun je alsnog online een ticket (à 10,60) bestellen. De kassa is niet geopend.

Bestuursleden bezoekende club

We hebben voor maximaal 3 bestuursleden van onze tegenstander ruimte in onze bestuursruimte en sponsorvak. Overige bestuursleden/gasten tegenstander kunnen buiten het sponsorvak een plekje zoeken.

*** wijzigingen onder voorbehoud ***