Clubcard 2023-2024

Beste TEC leden,

De vakantieperiode is nagenoeg voorbij en dat betekent dat binnenkort alle teams weer volop aan het voetballen en trainen zijn.

TEC 1 is alweer wat langer bezig. Naast een goede voorbereidingsperiode is TEC ook al één keer echt aan de bak geweest in de 1e kwalificatieronde om de TOTO KNVB Beker. Deze wedstrijd tegen DOVO werd na een zenuwslopende penaltyserie in het voordeel van TEC beslecht met keeper Nino Walbeek in een hoofdrol.

Inmiddels is ook bekend dat we op woensdag 20 september (wijzigingen onder voorbehoud) aan mogen treden tegen competitiegenoot sv Meerssen voor een plaats in het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker.

Maar voor het zover is starten we aanstaande zondag 20 augustus 2023 ook met de competitie in de Derde Divisie, op ons eigen sportpark “De Lok” is om 14:30 uur vv Gemert dan onze tegenstander.

Op vertoon van de clubcard 2023-2024 is de toegang bij competitiewedstrijden in de Derde Divisie gratis.

Voor de betaling van de contributie/seizoenkaart heeft NIKKI namens TEC de leden een e-mail gezonden met een betaalverzoek om in één keer zonder extra kosten of in termijnen met bijkomende servicekosten te betalen.

Mocht u vanwege de vakantie deze e-mail over het hoofd gezien hebben of nog geen e-mail ontvangen hebben stuur dan een e-mail naar: penningmeester@svtec.nl dan gaan wij ermee aan de slag om dit alsnog te regelen.

Voor de leden die de seizoenkaart nog niet hun bezit hebben kunnen deze zondag afhalen bij de kassa voorafgaand aan de wedstrijd TEC – vv Gemert.

In het jubileumseizoen hopen we samen met u de kunnen genieten van een mooi en succesvol voetbalseizoen 2023-2024

De pasjes voor spelers en speelsters van de teams/elftallen zullen zoveel mogelijk tijdens de trainingsavonden worden uitgereikt aan de (jeugd)leden.

Overigens heeft alle jeugd t/m 14 jaar gratis toegang bij de competitiewedstrijden van TEC op De Lok.

TEC Clubcard 2023-2024
Huis Verkopen