Met de supportersbus naar TOTO KNVB Bekerwedstrijd vv Katwijk – sv TEC

Busreis Katwijk - TEC

De busreis Katwijk – TEC gaat niet door.

Busreis Katwijk – TEC | Woensdag 1 november | 17.30 uur | 17,50 p.p.

Woensdag 1 november strijdt TEC tegen Katwijk voor deelname aan de 2e ronde van het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB-beker. Dat is voor eerst in het 100-jarige bestaan van onze club dat TEC zich bij de laatste 32 clubs van Nederland kan gaan plaatsen!

Hoe fantastisch zou het zijn dat TEC nog een ronde verder komt?! En dat je daar gewoon bij bent geweest! Daarom gaat er woensdag 1 november speciaal voor de supporters die dit willen meemaken en TEC deze avond willen steunen en aanmoedigen een bus rijden vanuit Tiel. (De bus rijdt alleen bij voldoende aanmeldingen).

Voor € 17,50 per persoon ben je verzekerd van de heen- én de terugreis, een toegangsbewijs voor de wedstrijd en een consumptie tijdens de heenreis. Meld je nu snel aan voor de busreis, want vol is vol.

Toegangskaarten voor de wedstrijd à 5,00 euro (staanplaatsen) zijn alleen online te koop via deze link

Meld je uiterlijk 20 oktober aan om een plaatsje in de bus te veroveren. De bus rijdt alleen bij voldoende aanmeldingen.

Je kunt je aanmelden door te mailen naar busreis@svtec.nl of een Whatsappje te sturen naar TEC via 06 2444 1128. Geef je naam door en met hoeveel mensen je mee wilt reizen naar Katwijk! Meld je meer mensen aan, geef dan ook hun namen door!

De precieze vertrektijd van de bus krijg je nog te horen. Hoe laat de bus weer vertrekt vanuit Katwijk naar Tiel, is afhankelijk van eventuele verlenging/strafschoppen. De bus zet je weer bij Sportpark De Lok af.

Busreis Katwijk – TEC: Alle info op een rijtje

Wedstrijdinformatie

Wat? Katwijk – TEC (1e ronde hoofdtoernooi TOTO KNVB-beker)
Wanneer? Woensdag 1 november 2023
Hoe laat? 20.00 uur (aanvang wedstrijd)
Waar? Sportpark De Krom, Katwijk

Reisinformatie

Vertrekpunt: Sportpark De Lok, Tiel
Vertrektijd: 17.30 uur
Kosten: € 17,50 per persoon
Aanmelden via: busreis@svtec.nl of een Whatsapp naar  06 2444 1128 (onder vermelding van naam en aantal personen)

Huis Verkopen