Business Club sv TEC op bezoek in Katwijk

Business Club sv TEC op bezoek in Katwijk

TOTO KNVB Bekerwedstrijd v.v. Katwijk – SV TEC

Datum 1 november 2023

Voor onze sponsoren van SV TEC hebben we een sponsorarrangement georganiseerd voor het bijwonen van de TOTO KNVB-bekerwedstrijd tegen vv Katwijk in de 1e ronde van het hoofdtoernooi. Tweededivisionist v.v. Katwijk beschikt over een prachtige Business Club ruimte waar sponsoren van beide spelende clubs ontvangen kunnen worden. Voorafgaand aan de wedstrijd kan er genoten worden van een heerlijk buffet en kunnen de sponsoren plaatsnemen op de hoofdtribune om de wedstrijd te zien.

Vanuit de Business Club van SV TEC hebben we dit arrangement aangeboden aan onze sponsoren en zijn we op woensdag 1 november 2023 om 16.15 uur met 34 sponsoren per touringcar vertrokken naar Katwijk. Rond 18.00 kwamen we aan op sportpark De Krom waar we vriendelijk en gastvrij zijn ontvangen door de voorzitter van de v.v. Katwijk Businessclub. Genoten van een heerlijk buffet gevolgd door het aanschouwen van de wedstrijd die om 20.00 uur begon.

Een prachtige gelegenheid voor onze sponsoren om elkaar beter te leren kennen, relaties op te bouwen en te ontwikkelen en om de betrokkenheid bij SV TEC te tonen. Ondanks de terechte 5-0 nederlaag en dus uitschakeling in het TOTO KNVB Bekertoernooi kijken we tevreden terug op en prachtig evenement.

Wij willen in het bijzonder Piet Stam / EuroPlus bedanken voor het beschikbaar stellen van de touringcar.

Namens het bestuur van SV TEC en de sponsorcommissie

Bas ten Berge – interim voorzitter SV TEC

📸 Huisfotograaf TEC Helly Bonet

Huis Verkopen