TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Bierman Advocaten nieuwe goudpartner TEC

Bierman Advocaten nieuwe goudpartner TEC

Bierman Advocaten nieuwe goudpartner TEC

Bierman Advocaten en sv TEC zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor 3 jaar. Per 1 november is Bierman Advocaten goudpartner geworden van TEC.

Johan Thielen van Bierman Advocaten en Johan Verweij, voorzitter sv TEC zijn beiden in hun nopjes over deze samenwerking.

“We zijn erg blij dat Bierman Advocaten als goudpartner de samenwerking met ons is aangegaan. Zeker nu het voor amateurvoetbal weer erg lastig is om inkomsten te generen.”, geeft Johan Verweij aan. “Daar waar kosten voor clubs de komende maanden alleen maar gaan stijgen door stijgende energiekosten, die bij elke club behoorlijk drukken op de begroting. Daarom zijn we blij dat het bedrijfsleven ons juist nu extra steunt. Daarnaast hebben we de kennis en kunde van onze nieuwe partner ook hard nodig om onze ambitie te kunnen realiseren in de komende jaren.”

Samen zie je meer…

“De visie van Bierman Advocaten past bij de vereniging TEC en de ambitie die deze club heeft.”, geeft Johan Tielen aan. “Bij Bierman Advocaten gaan we ervan uit dat elke zaak het waard is om met andere ogen naar te kijken. Dat doen wij bij Bierman Advocaten samen met een veelzijdig team, waarin ieder een eigen specialisme heeft. Samen zien we meer en zijn sterk. We gaan op zoek naar onverwachte invalshoeken, andere oplossingen en nieuwe kansen. Dat is ons specialisme en we hopen daarmee TEC te kunnen helpen bij het verwezenlijken van de mooie ambities.”

“Bij TEC zijn we blij met deze mooie samenwerking en zijn we er trots op de Bierman Advocaten Goudpartner van TEC is geworden.”, zegt Johan Verweij. “We zijn trots op al onze sponsoren en hopen deze sponsoren en al onze trouwe supporters weer snel te mogen verwelkomen bij de club om samen te kunnen genieten van de wedstrijden die TEC speelt op het hoogste amateurniveau van Nederland. Dat betekent namelijk ook dat we Corona weer (even) de baas zijn en dat is helemaal iets waar nu met zijn allen naar uitkijken en toeleven.”


Bierman Advocaten

Laan van Westroijen 4
4003 AZ Tiel
0344 677 188