Ben de Gooijer Toernooi 2018

Aanstaande zaterdag  zal ons 3e Ben de Gooijer G/Voetbaltoernooi weer gespeeld worden. (zaterdag 18 augustus 2018) De weersverwachtingen zijn weer goed, met de huidige regen liggen de velden er ook weer goed bij en de vrijwilligers hebben er zin in. Alles om er een fantastische dag van te maken.

Vanaf 08.45 uur zijn jullie welkom

Om 09.35 zal het welkomstwoord gedaan worden zodat we om 10.00 uur kunnen beginnen met de wedstrijden.

De gehele dag zullen er activiteiten zijn waar iedereen aan mee kan doen. Zo zal Zportz voor leuke activiteiten zorgen, is Footgolf Nederland er om spelers enthousiast te maken voor deze sport en zal de Zwaluwen Jeugdactie aanwezig zijn met een stand.

Rond de pauze (met verzorgde lunch) zal Thomas Oudshoorn onze spelers gaan vermaken. (Deze heeft tijdens de Rijnweek honderden mensen enthousiast gekregen dus gaat dat nu zeker lukken.)

De laatste wedstrijd is klaar rond 16.35 waarna we ons gereed maken om naar Hotel v d Valk te gaan voor de prijsuitreiking.

Iedere speler krijgt een mooie herinnering, daarnaast alle teams een beker voor de behaalde plaats en voor iedere poule zal een beste speler van het toernooi worden gekozen.

Daarna aansluiten voor het aangeboden diner wat ieder jaar weer geweldig is.

Graag even een ontvangstbevestiging sturen zodat we weten dat alles bij iedereen is ontvangen. (Hieronder ook nog even de bankgegevens voor de bijdrage)

Tot 18 augustus.

EN SUPER BELANGRIJK EEN DANK JE WEL VOOR ALLE SPONSORS DIE DIT MOGELIJK HEBBEN GEMAAKT.

Henk van Verseveld

Begeleider G-Teams sv TEC

https://www.facebook.com/TECGteams/?fref=ts

 

In de bijlage het toernooi boekje van de 3e Ben de Gooijer Toernooi bij TEC .

 

toernooi boekje 3e Ben de Goojer G voetbal Toernooi 18-08-2018 sv TEC