Bas ten Berge nieuwe interim-voorzitter SV TEC

Bas ten Berge | interim-voorzitter & lid Sponsorcommissie sv TEC Tiel

Tijdens de drukbezochte Algemene Ledenvergadering van donderdag 31 augustus 2023 heeft Johan Verweij de voorzittershamer overgedragen aan Bas ten Berge. Johan heeft de club meer dan 5 jaar met ziel en zaligheid geleid en heeft enorm veel verbeterd en bereikt in deze periode. Om zeer begrijpelijke redenen heeft Johan besloten om met het voorzitterschap te stoppen. Johan blijft verbonden aan de club op diverse vlakken en blijft van waarde voor SV TEC.

Bas ten Berge is sinds 2022 bestuurslid van SV TEC verantwoordelijk voor commerciële zaken en als vicevoorzitter. Sinds 2021 is Bas ten Berge betrokken bij SV TEC als sponsor via METTLER TOLEDO en gaat nu tijdelijk het stokje overnemen en waarnemen als voorzitter van SV TEC. De komende periode zal in het teken staan van overdracht van diverse taken en verantwoordelijkheden. Wat SV TEC op dit moment nodig heeft is rust, structuur en duidelijkheid en daar zal de focus van de nieuwe interim-voorzitter op komen te liggen.

SV TEC blijft op zoek naar een nieuwe voorzitter, een penningmeester en een secretaris. Die drie functies zijn essentieel voor een (voetbal)vereniging om het bestaansrecht te garanderen. Bij deze een oproep aan alle leden van SV TEC en aan iedereen die SV TEC een warm hart toedraagt en open staat om meer voor SV TEC te willen gaan doen of betekenen om zich aan te melden bij SV TEC. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@svtec.nl

Namens het voltallige bestuur bedanken wij Johan Verweij voor zijn inzet en toewijding in zijn periode als voorzitter van SV TEC en wensen hem al het goeds en in goede gezondheid toe voor de toekomst.

Namens het bestuur van SV TEC

Bas ten Berge – interim voorzitter


Huis Verkopen