TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Aktie bij TEC voor nieuwe mini’s

Minivoetbal | Katboutervoetbal Tiel | Voetbal voor 4- en 5-jarigen om op vrijblijvende manier kennis te maken met voetbal. Nu speciale actie: Word nu lid en ontvang het officiële TEC-voetbaltenue en TEC-trainingspak gratis

Iedere zondag wordt een deel van ons sportpark gevuld met een steeds groter wordende groep “Mini’s”. De jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 4 en 5 jaar kunnen dan genieten en op een speelse manier kennis maken met het mooie spelletje voetbal. Iedere zondagochtend is het mogelijk om vrijblijvend mee te trainen. De training begint om 10.30 uur en is om 11.30 uur afgelopen.

Aktie voor nieuwe leden

Voor deze jongste voetballers is het nu extra aantrekkelijk om lid te worden. Na aanmelding/inschrijving bij onze club en betaling van de jaarcontributie à €74,= voor het seizoen 2021-2022 (juli 2021 t/m juni 2022) ontvangt uw zoon of dochter een compleet en origineel TEC-outfit gratis!

Het kledingpakket bestaat uit een trainingspak en TEC-tenue (oranje shirt/witte short en kousen) voorzien van het TEC-logo.

Deze actie geldt ook voor mini’s die eerder al officieel zijn ingeschreven als lid van TEC.

Aanmelden kan nu al via onze website: https://www.svtec.nl/test-formulier/