TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

ADO Den Haag oefent tegen SK Beveren op Sportpark De Lok

ADO Den Haag - SK Beveren

Vrijdag 22 juli speelt ADO Den Haag op sportpark De Lok een oefenwedstrijd tegen SK Beveren. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Dirk Kuyt is ADO Den Haag volop in voorbereiding op een nieuw seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De Keuken Kampioen Divisie gaat 5 augustus van start. ADO Den Haag treft dan Heracles Almelo.

ADO Den Haag op stoom

ADO Den Haag speelde in deze voorbereiding eerder al tegen Jong PSV en Laakkwartier. ADO Den Haag won de wedstrijd tegen Jong PSV met 2-1, terwijl ADO Den Haag in de wedstrijd tegen Laakkwartier 13x doeltreffend was. Volgende week vrijdag treft ADO Den Haag op Sportpark De Lok SK Beveren.

SK Beveren

Het Belgische SK Beveren komt uit in de Challenger Pro League, ook wel de Eerste klasse B genoemd. Dit is het tweede niveau in het Belgisch betaald voetbal. Ook SK Beveren is volop bezig met de voorbereiding. Daarvoor speelde het gisteren achter gesloten deuren tegen KAA Gent en staan er volgende week twee oefenwedstrijden gepland. Woensdag 20 juli speelt SK Beveren tegen Knokke, voordat het afreist naar Tiel voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag.

ADO Den Haag – SK Beveren bezoeken?

Genieten van een club uit de Keuken Kampioen Divisie op ons hoofdveld of je eigen club aan komen moedigen? Dat kan. Vrijdag 22 juli is de kassa vanaf 18.00 uur geopend. Koop je liever je kaartje alvast online, ook dat is mogelijk. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is via Eventbrite zojuist van start gegaan. Je kunt je kaartje ook via deze link aanschaffen: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ado-den-haag-sk-beveren-382746052747

Prijzen toegangsbewijzen

Toegangsbewijs (18 jaar en ouder) 10,-
Toegangsbewijs (15 tot en met 17 jaar) 7,50
65+ toegangsbewijs 7,50

Kinderen/jongeren tot 15 jaar hebben gratis toegang

In bezit van een TEC Club Card, ook dan een toegangsbewijs kopen

Vanwege inflatie, toenemende kosten en explosieve energieprijzen die onze club ook hard treffen, geldt de TEC Club Card voor deze wedstrijd niet. Iedereen die in het bezit is van een TEC Club Card kan deze wedstrijd alleen bezoeken met een kaartje dat aan de kassa of online is gekocht. Overigens levert het kopen van een toegangsbewijs je wel een win-win op: je steunt je club financieel terwijl je een mooie wedstrijd van 2 topclubs cadeau krijgt…

Parkeren bij ADO Den Haag – SK Beveren

Naast Sportpark De Lok ligt een parkeerterrein waar je kunt parkeren. Daarvoor kun je het beste je navigatie instellen op de Predikbroedersweg 14, 4003 AL Tiel in te stellen.

Is dit parkeerterrein vol rij dan terug naar de grote kruising met stoplichten bij Van der Valk Hotel Tiel. Daartegen over vind je het Waterschap, waar je ook gratis kunt parkeren. Om de overlast voor onze buren te beperken, vragen we om niet in de woonwijken te parkeren, maar op de genoemde parkeerplaatsen.

Routebeschrijving


A15 vanuit richting Rotterdam:
Neem afrit 33, ga aan het einde rechtsaf. Ga bij de volgende stoplichten naar rechts. Neem bij de rotonde de derde afrit en vervolgens de eerste afslag links (direct na de sporthal). U bent nu in de Predikbroedersweg. Aan het einde vindt u het parkeerterrein van sv TEC.

A15 vanuit richting Arnhem:
Neem afrit 33, ga aan het einde linksaf. Vervolgens bij de stoplichten rechtdoor en bij de tweede stoplichten naar rechts. Neem bij de rotonde de derde afrit en vervolgens de eerste afslag links (direct na de sporthal). U bent nu in de Predikbroedersweg. Aan het einde vindt u het parkeerterrein van sv TEC.