TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Aanleg nieuw wedstrijdveld TEC van start

Aanleg nieuw wedstrijdveld TEC van startVorige maand sloten Van der Valk Hotel Tiel en TEC een grote, langdurige sponsorovereenkomst. Door deze sponsorovereenkomst kan TEC een oefenveld opwaarderen tot wedstrijdveld. Om van het oefenveld een wedstrijdveld te maken, is onder andere het aanleggen van een sproei-installatie nodig. Vanochtend is er een start gemaakt met het aanleggen van deze sproei-installatie.

Meer wedstrijdvelden nodig

Door de groei van s.v. TEC is er behoefte aan meer wedstrijdvelden. Door een oefenveld op te waarderen naar een wedstrijdveld kunnen de wedstrijden in het weekend moeiteloos worden verdeeld over verschillende velden.

Het nieuwe wedstrijdveld wordt vernoemd naar Van der Valk. Van der Valk Hotel Tiel heeft in de zomermaanden ook de beschikking tot dit Van der Valk-veld. ’s Zomers verblijven er veel buitenlandse voetbalteams in Van der Valk Hotel Tiel. Deze voetbalteams verblijven veelal in het hotel voor een trainingskamp en kunnen vanaf nu in de maanden juli en augustus volop gebruik maken van het nieuwe wedstrijdveld.  Langs het nieuwe wedstrijdveld komen ook reclameborden van Van der Valk Hotel Tiel.

Aanleggen nieuw wedstrijdveld TEC van start

Aanleg nieuw wedstrijdveld TEC van start
Aanleg nieuw wedstrijdveld TEC van start