🧡 | TEC – Jong FC Volendam

Speeldag 31 TEC – Jong FC Volendam Jack’s League

Zaterdagmiddag kwam Jong FC Volendam op bezoek in Tiel. Een wedstrijd waarbij voor beide ploegen de nodige druk op stond om de drie punt te grijpen.

TEC begint sterk aan de wedstrijd met een hard schot van Vinnie Vermeer in de eerste minuut op Kayne van Oevelen, keeper van Jong FC Volendam. De jonge keeper houdt de bal uit het doel, maar ziet 5 minuten later de bal toch achter zich in het net belandde als Junior Ebobo de bal uit een enorme klutspartij voor het doel, inkopt: 1-0 voor TEC!

TEC – Jong FC Volendam

In de eerste helft zijn er verschillende kansen voor Ebobo, van Essen en Beijer om de voorsprong te vergroten, maar de bal gaat er niet in. Ook wordt er nog een doelpunt van Ebobo afgekeurd wegens hands. Mathijs Swaneveld houdt het doel van TEC goed schoon en keert verschillende kansen van Jong FC Volendam.

Het duurt nog tot de 60e minuut tot TEC verder uitloopt op Jong FC Volendam. Ebobo krijgt de bal in de 16 en schiet raak: 2-0 voor TEC. Tevens de eindstand van deze wedstrijd.

Opstellingen

Scoreverloop:
4’ Junior Ebobo 1 – 0
61’ Junior Ebobo 2 – 0

Opstelling TEC: Mathijs Swaneveld, Rodney Klooster (62. Yaël Eisden), Barry Beijer, Basil Camara, Guido van Rijn, Mohammed El Makrini, Gino Bosz (87. Mike Vreekamp), Vinnie Vermeer, Anass Aamri, Bo van Essen (74. Daan Blij), Junior Ebobo (87. Tom van der Neut)

Trainer: Hans van de Haar

Opstelling Jong FC Volendam: Kayne van Oevelen, Rob Tol, Jay Koorndijk, Billy van Duijl, Jozhua Vertrouwd, Vernon Addo (62. Leon Maloney), Joey Antonioli (46. Imran Nazih), Younes Taha (62. Milan de Haan), Tayrell Wouter, Lequincio Zeefuik (62. Koen Blommestijn), Jordi Blom

Trainer: Kiki Musampa

Gele kaarten:
Jordi Blom (Jong FC Volendam)


Foto’s

📸 Karen Bordewijk & Natasja Jansen

  • TEC – Jong FC Volendam
  • TEC – Jong FC Volendam
  • TEC – Jong FC Volendam
  • TEC – Jong FC Volendam

Samenvatting TEC – Jong FC Volendam


Noordwijk – TEC

Aanstaande donderdag staat er voor TEC weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Op Hemelvaartsdag treft TEC dan om 14.30 uur Noordwijk.