🧡 | Rijnsburgse Boys – TEC [voorbeschouwing]

🧡 | Rijnsburgse Boys - TEC [voorbeschouwing]

Rijnsburgse Boys – TEC [voorbeschouwing] | zaterdag 17 september 2022 | Aanvang 15.30 uur

Morgen gaat TEC op bezoek bij Rijnsburgse Boys. Het is de vierde keer dat TEC Rijnsburgse Boys op sportpark De Middelmors treft. Rijnsburgse Boys is een lastige tegenstander voor ons eerste. Het eerste heeft dan ook nog nooit een wedstrijd – zowel uit als thuis – van Rijnsburgse Boys gewonnen. Hoog tijd dus om morgen het tij te keren en de eerste driepunter op Rijnsburgse Boys te veroveren.

Wisselvallige start voor Rijnsburgse Boys

De start van het seizoen is voor Rijnsburgse Boys wisselvallig begonnen. Rijnsburgse Boys bevindt zich met 7 punten op de 9e plek van de ranglijst. In de openingswedstrijd van het seizoen speelde thuis Rijnsburgse Boys gelijk tegen Scheveningen (0-0). Daarna verloor het uit van Quick Boys (4-0), werd thuis met 3-0 gewonnen van OFC en was er een week later uit bij IJsselmeervogels een 0-3 winst. Vorige week verloor Rijnsburgse Boys uit met 2-0 van AFC. Rijnsburg deed niet onder voor AFC, maar doelman Gijs van Zetten bleek – net als in de wedstrijd TEC – AFC – keer op keer een echte sta-in-de-weg met katachtige reflexen. Na een stroeve start van het seizoen lijkt Rijnsburgse Boys, ondanks het verlies tegen AFC – weer op de goede weg.

Rijnsburgse Boys draait al verschillende jaren mee in de top van de tweede divisie. De Amsterdammer Henk Wisman is sinds juli 2019 de trainer van Rijnsburgse Boys. Ook dit jaar kan Rijnsburgse Boys weer rekenen op een ervaren en sterke selectie. Bekende spelers bij Rijnsburgs Boys zijn spits Dani van der Moot, de aanvallende middenvelder Jeroen Spruijt, rechtsbuiten Jeffrey Jongeneelen, linksbuiten Fuhrgill Zeldenrust, linksbuiten Delano Asante, verdediger Bram Ros en de ervaren keeper Wesley Zonneveld.

Kansen benutten

De start is voor TEC, met twee behaalde punten uit vijf wedstrijden, voorlopig nog erg teleurstellend. Al gaf de wedstrijd tegen De Treffers van afgelopen zondag menig supporter weer moed. Een wedstrijd waarin TEC het koploper De Treffers moeilijk maakte en misschien wel ten onrechte met lege handen weer de bus in stapte. Het spel van TEC was té wisselvallig, zeker in de eerste helft. Goed sterk spel werd afgewisseld met veel balverlies. Grote kansen werden gemist. Zo was er in de 32e minuut een enorme kegel van Marciano Mengerink vanaf 25 meter, gevolgd door een kopbal van dezelfde Mengerink. In de 86e minuut een kopbal van Van Essen, 89e minuut een knap schot van Van Haaren en in de 3e minuut van de blessuretijd een knap schot van Mengerink die vanaf 20 meter afstand een knap schot afvuurde op de bovenhoek. Kansen genoeg, maar de gelijkmaker bleef uit. Mede ook door keeper Kornelis die erg sterk stond te keepen.

Wie pakt de 3 punten?

Na het nipte verlies tegen AFC zal Rijnsburgse Boys morgen zeer gedreven zijn om te zorgen dat de 3 punten mee teruggaan in de bus naar Rijnsburg. TEC zal op haar beurt ook alles op alles zetten om die 3 punten binnen te halen om zo de eerste winst van het seizoen bij te kunnen schrijven.

Al met al kunnen we zaterdag een spannende wedstrijd verwachten met twee ploegen die alles op alles zullen zetten om de wedstrijd naar zich toe trekken om zich van 3 punten te verzekeren. We kijken uit naar een sportieve strijd zonder kaarten en met heel veel moois om naar te kijken. Wij wensen TEC heel veel succes in Rijnsburg en neem die punten mee terug naar Tiel!

Wedstrijdleiding Rijnsburgse Boys – TEC

De zesde wedstrijd van het nieuwe seizoen staat onder leiding van scheidsrechter Stijn van Zuilichem. Murat Kucukerbir en Laurens Maas assisteren aan de zijlijn. En Nihat Babat staat opgesteld als vierde official.

Overige wedstrijden 6e speelronde Jack’s League

  • Katwijk – De Treffers
  • HHC Hardenberg – IJsselmeervogels
  • FC Lisse – Scheveningen
  • Spakenburg – Noordwijk
  • Kozakken Boys- Quick Boys
  • Jong FC Volendam – Excelsior Maassluis
  • Koninklijke HFC – AFC
  • Jong Sparta – OFC

Huis Verkopen