TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | Jong FC Volendam – TEC [voorbeschouwing]

Jong FC Volendam – TEC

Speelronde 14 – Jack’s League – Jong FC Volendam – TEC

Met nog zo’n half uur op de klok voordat er nieuwe maatregelen afgekondigd (vervroegde winterstop of niet?!) gaan worden die ook de amateursport zullen treffen, blikken we alvast vooruit naar de wedstrijd van morgen. Op de laatste zaterdag in november reist TEC af naar Noord-Holland. In het Kras-stadion treft de selectie van Hans van der Haar Jong FC Volendam. Een competitieduel in Jack’s League tussen de nummers tien (TEC) en veertien (Jong FC Volendam) van de ranglijst. Al zegt dat natuurlijk in deze coronatijd met allerlei afgelaste wedstrijden maar weinig.

Zowel TEC als Jong FC Volendam zullen dit weekend natuurlijk de winst in de wacht willen slepen. Met 3 punten (winst op Kozakken Boys) uit de laatste 5 wedstrijden snakt TEC naar verdubbeling van dat aantal om zo aansluiting te houden binnen het linkerrijtje. Ook Jong FC Volendam zal alles op alles zetten voor de winst. Wint Jong Volendam thuis van TEC dan kunnen ze hun eerste gewonnen thuiswedstrijd op de lat bijschrijven. Alle reden dus om er een mooie wedstrijd van te maken al is het gemis van publiek langs de lijn groot.

Jong FC Volendam, geen onbekende..

TEC en Jong FC Volendam treffen elkaar dit weekend niet voor het eerst. Al zes wedstrijden stonden beide ploegen al eerder tegen elkaar.

Statistieke Jong FC Volendam – TEC

01-02-2020 | Jong Volendam – TEC: 3 – 1
Wimilio Vink
31-08-2019 | TEC – Jong Volendam: 2 – 0
Nick Hak, Matthijs van Gessel
14-04-2019 | TEC – Jong Volendam: 1 – 0
Obi Onyeike
24-11-2018 | Jong Volendam – TEC: 1 – 1

van Westerlaken
02-06-2018 | TEC – Jong Volendam: 1 – 0
Grot
30-05-2018 | Jong Volendam – TEC: 1 – 2

Fijneman, Koç

Arbitrage

De wedstrijd van aanstaande zaterdag staat onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer. Rick van Rijn en Bilal Sahiner nemen zaterdag de rol van grensrechter op zich en de rol van vierde official wordt ingevuld door Richard Groenewegen.

Wedstrijd volgen

De wedstrijd wordt gespeeld zonder publiek, maar is te volgen via de socials van TEC: Twitter en via de hashtag #jvotec