🧡 | Fotoalbum OFC – TEC

Fotoalbum OFC – TEC | Sportpark OFC Oostzaan | Zaterdag 27 augustus 2022

Guido van Rijn | Fotoalbum OFC - TEC
Fotoalbum OFC – TEC: Guido van Rijn
Adham El Idrissi
Ramon Leeuwin | Fotoalbum OFC - TEC
Ramon Leeuwin
Anass Aamri
Anass Aamri
Fotoalbum OFC – TEC: Doelpunt Bo van Essen – Bo van Essen, Kevin van Kippersluis, Mohammed El Makrini
Adham El Idrissi
Fotoalbum OFC - TEC
Marciano Mengerink
Fotoalbum OFC – TEC: Vreugde na de gelijkmaker van Marciano Mengerink

Wedstrijdverslag OFC – TEC

Afgelopen zaterdag speelde TEC in Oostzaan tegen OFC. In Oostzaan pakte TEC het eerste puntje van het seizoen. Tegen het gepromoveerde OFC werd met 2-2 gelijk gespeeld.

OFC zette het sterke spel, dat zij tegen IJsselmeervogels vorige week al lieten zien, tegen TEC door. Binnen 3 minuten zette Maxwell Fimpong OFC al op een voorsprong. Na een half uur kwam TEC door een doelpunt, op aangeven van Adham El Idrissi, op gelijke hoogte: 1-1.

Binnen 2 minuten was het echter opnieuw raak voor OFC. Niels Butter scoorde voor OFC en zette de thuisploeg daardoor wederom op voorsprong. Met nog 10 minuten op de klok, knokte TEC zich echter terug op gelijke hoogte. Het was Marciano Mengerink, die op aangeven van Doriano Kortstam, die voor TEC scoorde. Eindstand: 2-2.

Opstelling TEC: Nick van den Dam (K); Doriano Kortstam, Ramon Leeuwin, Basil Camara (C), Guido van Rijn; Anass Aamri, Mohammed el Makrini, Kevin van Kippersluis; Bo van Essen, Adham el Idrissi en Marciano Mengerink.

Wissels: Noah Staal, Mathijs van Swaneveld, Daan Blij, Sergio Kaleka, Ricardo Pereira, Danny van Haaren, Jaheem Uiterloo

Samenvatting OFC – TEC

Wedstrijdleiding

De tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen stond onder leiding van scheidsrechter Maurice Paarhuis. De heren Roy Westerberg en Jack Koornneef assisteerden aan de zijlijn. En Ko van der Ven stond opgesteld als vierde official.

TEC – AFC

Volgende week staat de wedstrijd tegen AFC op het programma. TEC speelt dan om 14. 30 uur thuis op Sportpark De Lok.

Huis Verkopen